Sedinta foto Miki si Cristi

Doi dintre cei mai veseli, doi dintre cei mai zambareti, doi dintre cei mai apropiati, doi dintre cei mai cei…:)) Da….sunt prietenii nostri pe care ii iubim, ii pretuim si ne place la nebunie sa petrecem timp cu ei. Miki si Cristi sunt doua persoane speciale inimii noastre, pentru care in data de 11 septembrie 2011, ziua nuntii lor, ne vom stradui sa dam tot ce e mai bun din noi, pentru ca ziua aceea sa fie perfecta, si asta nu numai din punct de vedere al fotografiilor de nunta, ci cu orice altceva putem participa. Bineinteles, am inceput cu o sedinta foto, sa-i spunem de logodna, in care ne-am distrat la maxim, si am profitat de primele zile de vara ale acestui an. Miki si Cristi ne bucuram mult ca va cunoastem, va pretuim, si speram sa va fim de ajutor in orice lucru pentru nunta voastra, si nu numai. Pana atunci…enjoy it!! ;)

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 8 Comments

  1. Dana G.

    minunati>:D<….superbe poze:)

  2. Vik

    …fotografiile deosebite, dar sa vi in blugi la o sesiune foto…e cel mai urat de pe planeta. daca erau imbracati in altceva arata de 10 ori mai bine.

  3. admin

    Cum scriam in descriere…cei doi sunt prieteni buni de ai nostri, Cristi fiind si unul din baietii de la video din echipa noastra..Sesiunea foto a fost ceva asa amical, natural; nimic formal. Plus ca locatia respectiva cred ca “cere” o asemenea tinuta.. ;) Multumim de vizita!

  4. Alexandra

    Felicitari pentru sesiunea de logodna:) Si pentru tot ce aveti pe site:)

    Parerea mea e ca daca ei se simt bine in blugi, ii reprezinta in momentul de fata, de ce nu? Tocmai asta e ideea din spatele unei sesiuni reusite… cei doi sa fie naturali, sa fie ei insisi ca peste ani, cand se vor uita la fotografii, sa-si aduca aminte cu drag cum erau inainte de nunta… daca cei doi in viata de zi cu zi ar fi genul care se imbraca elegant, la patru ace, cu costume, etc, cu siguranta s-ar fi imbracat altfel si la sedinta foto.

  5. admin

    Multumim Alexandra!
    Bine punctat ce zi scris..;)
    Mult succes si voua in tot ce faceti si un sezon plin de nunti si oameni minunati!!

  6. monica

    Minunati! sunteti tare frumosi, si se vede pe fetele voastre dragostea ce va purtati, va pup dulce!
    Felicitari fotografilor!

    Vik, sunt perfecti in blugi cel mai potrivit pt locul in care is facute pozele, nu sti nimic de stil…. :)

  7. Ioana Chira

    Multumim de aprecieri, to all of you!!!

  8. AndreeaB.

    Imi place la nebunie ce faceti….toate fotografiile sunt superbe si scot in evidenta ceea ce este mai important: legaturile speciale dintre oameni. Foarte frumos….o sa iau nr de tel si cand va fi nunta mea cu siguranta va voi chema :*

Leave a Reply