default logo

Sesiune foto dupa nunta Cristi si Mihaela

Desi ceea ce o sa vedeti in continuare a avut loc intr-o toamna tarzie, pe un frig grozav, suntem siguri ca o sa va incante privirile si o sa va incalzeasca sufletele. Am ales ca locatii Rapa Rosie din Sebes, loc unde noi ne-am dorit foarte mult sa fotografiem si iata ca am gasit si mirii carora sa le placa, iar ca a doua locatie a fost Padurea Ighielului care duce la Lacul Iezer. Iubim toamna, lumina care vine o data cu ea, dar mai ales culorile acelea vii si puternice. Suntem foarte entuziasmati de rezultatul obtinut, nu stiu daca asta se poate deduce din scris, cred ca cel mai bine ar fi sa aruncati o privire mai jos…Mult succes in a va dezlipi de ecranul calculatorului pentru ca imaginile sunt absolut delicioase, savurose si pline de viata!! Va pupam.
PS. Mia si Cristi, ati fost super curajosi, super frumosi, si fara voi doi in povestea asta nu era asa entuziasmant. Aaa…sa nu uitam de urmatoarea sesiune foto in apa (ati promis!!):)

Comments

 1. emil

  cei mai tari ;)

 2. lidia opruta

  superbe pozele…. si nu se vede ca le e frig mirilor :))

 3. Anda

  Excelente fotografii! Mi-au placut asa de tare incat am indraznit sa va mentionez pe blogul meu, la http://hai-la-bord.blogspot.com/2012/04/rapa-rosie-infernul-in-care-iti-vei.html

 4. admin

  Iti multumim Anda! ;) Foarte bun si util blogul vostru. Succes in continuare!

Leave a Reply

*

captcha *