default logo

Hey, noi suntem Ionut si Ioana Chira, adica JC Photography.
Daca ai ajuns pe pagina aceasta inseamna ca vrei sa stii cate ceva despre oamenii din spatele imaginilor atat de frumoase de pe site :) asa ca:

Totul a inceput in timpul universitatii cand Ionut se angajeaza la un laborator foto, isi cumpara primul lui aparat pe film profesional si incepe apoi sa exploreze tot mai mult lumea fotografiei.Decide apoi sa calatoreasca, sa munceasca si sa investeasca in pasiunea lui. Se indragosteste de Ioana, pe atunci plecata in tarile calde :), traiesc la malul marii intr-un oras superb, iar apoi dupa 3 ani se casatoresc. Intre timp ea devine studenta la Comunicare si PR, el decide ca e timpul sa faca un site cu ceea ce deja devenise inceputul unui vis. Ea ii devine asistent si sprijin in tot ceea ce el creaza.

JC Photography a inceput practic in anul 2008 in formula Ionut + Ioana. Am inceput cu incredere, sprijinidu-ne mereu unul pe altul, si cu multa perseverenta, ajutor de la Dumnezeu si multi prieteni extraordinari am crescut pas cu pas in ale fotografiei. Si am crescut nu numai in ale fotografiei. 2013 a insemnat un an al schimbarilor majore pentru noi, in familia noastra apare Eric, o minunatie de baietel care ne inveseleste si umple viata, asa ca nu putem sa nu il amintim si pe el ca parte a echipei si familiei noastre :)

Tot din 2013 facem parte din Fearless Photographers, o comunitate internationala formata din cei mai buni fotografi de nunta din lume. A fost un inceput al noilor provocari pentru noi, si anume sa devenim tot mai buni si sa oferim fotografii fresh, emotionante, naturale si pline de viata. Recompensele au venit, asa ca ne mandrim cu cateva premii Fearless obtinute la concursurile periodice organizate.

Locuim in inima Transilvaniei, in frumoasa cetate Alba Iulia, insa participam la evenimente in orice colt al tarii si chiar si in afara. :)