Sedinta foto Emil si Ligia

Emil si Ligia…ne leaga de ei o lunga prietenie, si cu certitudine putem spune ca sunt doi prieteni deosebiti. Mai mult decat atat, Emil este cameramanul echipei noastre, iar Ligia…..hmmm…..colega mea inca din clasa 1!!!! Despre ei….relatia lor a inceput acum vreo 4 ani, cand eram intr-o tabara, iar Emil a inceput sa ii spuna Ligiei…. Ligiuca…”Ligiuca te joci in parul meu..?”:),  prietenii stiu de ce !!:)) Doi dintre cei mai veseli oameni pe care ii cunoastem, cu un caracter deosebit, cu multa dragoste de oferit, si nu in ultimul rand, mari devoratori ai desenelor animate..:). Iata ca s-au decis sa se casatoreasca, si ne-au facut noua marea onoare de a nu ne lasa in pace nici in ziua nuntii lor :), asa ca de buna voie si nesiliti de nimeni… o sa fim fotografii nuntii lor. Pana in 15 Mai, data marelui eveniment, am decis ca intr-o dupa amiaza sa ne facem putin de cap, si sa avem o sedinta foto de logodna, de acomodare,  de prietenie, de amuzament, de distractie, de ce vreti voi….Va lasam sa va dati seama mai jos.  Iar pentru voi Emil si Ligia, stiu ca sunteti curiosi, si v-ati saturat de citit, dar mai am numai ceva de spus….sunteti speciali pentru noi, va pupam si asteptam ziua nuntii, in care promitem sa nu fim stresanti, ci sa avem parte de multa multa distractie!!!                                                                                                  ( Ioana)

This Post Has 12 Comments

 1. Sweeeeet…

 2. Totally…..:) (Ioana)

 3. Vai ce-mi place!! Frumosilor! :*:*:*

 4. felicitari pentru viitoarea casatorie logodnicilor!

 5. oare iubirea lor sa fi distrus fabrica din barabant ??:P

 6. Felicitari ptr “strobist style” din unele cadre :) … bafta

 7. Multumim :) Bafta si tie!

 8. Nik & Lore….ce mai faceti voi? Pe unde sunteti ?

 9. Congrats dragilor!!!! multa iubire si fericire va doresc din suflet!!!! foarte frumoase pozele, bineinteles pe masura frumusetii voastre…astept cu nerabdare randul celor de la nunta:) pupici Lig:)

 10. multumim pt urari. Va pupam pe toti :*

 11. Ioana noi suntem in Olanda, draga mea, dar o sa ne intalnim in Iulie cand venim in vacanta ,sau cel putin asa speram…sa ne intalnim! :)

 12. …bestiale poze si poveste d dragoste…Casa de BCA

Leave a Reply

Close Menu