Sesiune foto Portrait Photography JC- Creative Design by Kytty

Femeile sunt pline de pasiune si creativitate, factori importanti care influenteaza viata unui om. Lumea noastra, a fotografiei de nunta sau portret, glamour, fashion sau business, lumea celor de la JC Photography, este plina de femei puternice, fine, vesele, rafinate si pline de emotie. Desi sunt 3 barbati in echipa si doar o femeie :), ceilalti doi sunt pe deplin sustinuti de sotiile lor :) Nu-i asa? Insa pasiunea noastra ne duce acolo, in lumea femeilor. Si pentru ca acest post vine chiar in luna femeilor, luna martie, vrem sa le onoram . Femeile se lupta in fiecare zi sa fie frumoase, sa aiba un business de succes, sa aiba o familie fericita si implinita, sa fie ele insele implinite, sa fie pricina de bucurie pentru toti cei din jurul lor. Iar efortul este mare, dar cred ca este facut cu mare dragoste.
Tocmai de aceea, credem ca o sesiune foto de portret este mai mult decat recomandata atunci cand ne gandim la ele. O sesiune foto le poate arata aprecierea noastra, le poate face sa realizeze cat de frumoase pot fi, (noi femeile mereu ne vedem micile defecte mult mai mari decat sunt in realitate). Asta e ceea ce vrem sa va aratam azi. O femeie, Kytty, care este foarte frumoasa, si care si-a dorit o sesiune foto pentru a-si arata pasiunea ei pentru design. Creative Design by Kytty este un business pentru nunta, decoratiuni unice, inovative si personalizate pentru fiecare pereche de miri in parte. Acest business a inceput o data cu nunta lui Dan si Kytty, cand ei si-au pregatit toate decoratiunile handmade pentru nunta lor, asa cum ei au visat. Dan este sotul lui Kytty, el este cel care pregateste cu multa indemanare toate ideile nastrusnice ale sotiei sale pretioase:). Ne plac si ii admiram pe acei oameni care isi fac sesiuni foto nu numai la nunti, sau trash the dress-uri, ci pentru fiecare moment al vietii. Ii admiram pe cei care isi expun amintirile si fotografiile in casa, lasand in seama noastra ca fiecare moment sa devina unic, sa devina o opera de arta. O sesiune foto profesionala este binevenita oricand, ea iti poate schimba total parerea despre tine ca om, despre business-ul tau, despre arta ta, iti poate demonstra ce om puternic poti fi!
JC Photography isi propune anul acesta sa ofere mai multe zambete, mai multa arta, mai multa culoare in viata unor oameni pe care abia asteptam sa ii cunoastem si sa ii fotografiem! :)

 

[divider scroll_text=”BACK TO TOP”]

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care si-ar dori astfel de imagini? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu