ERIC CRISTIAN si JC Photography in 2014 ;)

Anul trecut viata noastra s-a schimbat enorm atunci cand a aparut o minune numita Eric Cristian. Nascut in 15 iunie, el este ceea ce a facut ca viata noastra sa fie umpluta de bucurie, casa de veselie, el a adus implinire. El a facut ca lucrurile sa se schimbe, perspectiva noastra sa se schimbe. Dar totul in bine! Asa ca vrem sa va aratam un albumel cu primele 6 luni ale lui Eric si ceea ce ne da noua bucurie in fiecare zi. Stim, rusinica, majoritatea fotografiilor sunt facute cu telefonul, pentru ca el este mult prea rapid pentru noi si acel zambet inocent nu sta intotdeauna pana scoatem noi aparatele. :) Dar totusi,  ca fotografi ce suntem,  am facut si cateva cadre mai speciale, asa cum fiecare familie ar trebui sa aiba :)

Daca tot e inceput de an, si poate ca inca nu am facut o retrospectiva a anului trecut pentru ca am muncit poate mult prea mult, ar fi cazul sa o facem acum, cand ne gandim cu bucurie la ce ne va aduce 2014. Poate ca anul 2014 nu inseamna neaparat un nou inceput, sau cine stie ce alte rezolutii.  Pentru noi sunt doar zile noi in care avem din nou oportunitatea sa ne iubim unii pe altii, sa ne ingrijim de familia noastra si de altii, sa avem din nou parte de evenimente nunti, burtici, bebelasi deosebiti, oameni noi pe care sa ii cunoastem si cu care sa colaboram, mai multe zile in care sa ne dam cu bicicleta, in care sa vedem primii pasii si primele cuvinte rostite de ingerasul nostru. Da, recunoastem ca anul acesta (si nu numai) va fi o provocare in care va trebui sa fim exemplu pentru Eric, sa il ghidam si sa il invatam. Dar va fi si un an prosper si pentru pasiunea noastra. Daca in 2013 Ionut, care oricum este fotograful nr 1 al casei, a facut o treaba excelenta fara mine (Ioana, care oricum banuiesc ca v-ati dat seama ca scriam textul :)), se pare ca anul acesta, 2014 voi reveni in actiune! :)

Ne gasiti pe aceleasi numere de telefon, adrese de email, si asteptam cu mare drag sa ne spuneti despre voi, planurile voastre, si cum putem noi sa fim parte din ele. Puteti sa dati subscribe la pagina noastra web daca vreti sa fiti mereu primii care afla noutatile, evenimentele si ce mai facem noi, si ne vedem, promitem ca mai des, pe pagina noasta de facebook.

Va imbratisam pe toti, si va dorim ca in 2014 sa zambiti mai mult! :)

 

01 Fotografii bebe

02 Fotografii bebe

03 Fotografii bebe

04 Fotografii bebe

05 Fotografii bebe

06 Fotografii bebe

07 Fotografii bebe

08 Fotografii bebe

09 Fotografii bebe

10 Fotografii bebe

11 Fotografii bebe

14 Fotografii bebe

15 Fotografii bebe

16 Fotografii bebe

17 Fotografii bebe

18 Fotografii bebe

19 Fotografii bebe

20 Fotografii bebe

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care si-ar dori astfel de imagini? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has One Comment

  1. Cât e de frumos!!! Simt si eu fericirea vostra, prin aceste fotografii! Cele de craciun, sunt preferatele mele:)!

Leave a Reply

Close Menu