A, A, A Acum e toamna, da:) Sesiune foto cu familia JC

El este amuzant, vesel, plin de energie, creativ, ii plac colectiile lego dar nu respecta nici o instructiune, ba as putea spune ca le vede in avans, si face cum vrea el, as indrazni sa spun ca e vizionar? In acelasi timp e gentil si plin de compasiune, iubitor, atent la cei din jurul lui, timpul one on one e preferatului lui, as indrazni sa zic ca e milostiv? Ii plac toate culorile, este expresiv, artist, mai nou sclipicul este preferat iar de cand e mic tot sapa dupa aur, prietenii sunt cea mai buna distractie, si daca nu ai mereu o surpriza pentru el inseamna ca nu il cunosti.

N-as putea spune ca toate cele de mai sus vor mai fi, insa stiu cu siguranta ca el, Eric, caci despre el vorbesc, ne-a facut sa fim mai organizati cu timpul, mai ingaduitori, mai atenti la ce vorbim, mai cititi, plini de iubire gata sa dam mai departe, mai visatori, mai indrazneti.

Pentru noi toamna e momentul perfect sa ne luam de manuta si sa iesim, nu conteaza unde, ci doar sa vedem viata in natura, sa radem, sa fim jucausi. Si da, sa mai facem fotografii cu si despre noi ca familie.  Natura ne inspira, culorile, formele, pasii prin frunze si o privire de sus. (Ioana, Eric si Ionut)

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care si-ar dori astfel de imagini? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu