Fotografii nunta Sibiu- Anda & George

Ca si fotografi de nunta suntem probabil persoanele care petrec cel mai mult timp alaturi de mire si mireasa in ziua nuntii. Suntem aproape tot timpul cu ei, incepand de la pregatiri si momentele unice pe care acestia le petrec alaturi de familie si prieteni in prima parte a zilei, si apoi parcurgand fiecare moment pana spre finalul petrecerii. La un moment dat simtim ca nu suntem doar niste prestatori de servicii ci cumva parte din familie, si cat de minunat e sentimentul asta!

Cred ca acesta e unul din motivele pentru care de multe ori ni se spune ca fotografiile noastre surprind emotii si trairi autentice, ca oamenii sunt naturali si plini de viata in imaginile noastre.  Ei bine, cam asa vedem noi fotografia de nunta: oameni autentici surprinsi in ipostaze reale, care nu se tem sa isi ascunda sentimentele si emotiile, oameni care se iubesc si traiesc din plin!
Cam asa am trait noi ziua alaturi de Andra si George si cei apropiati lor.  Un mix perfect de iubire, emotii, bucurie si voie buna. Totul acompaniat de Cvartetul Fortissimi si mai apoi de Dj Catalin.

Anda si George va imbratisam dragilor si va multumim ca ne-ati ales pe noi sa fim impreuna cu voi in ziua voastra speciala!

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply