Fotografii nunta Lia & Stuart, 29 August 2009 Alba Iulia

Sunt convinsa ca multi au asteptat cu nerabdare aceste fotografii de la nunta celor doi, iata ca am reusit sa le terminam..:) Si pentru ca cei doi fac parte din cercul nostru de prieteni suntem “nevoiti” sa prezentam cat mai multe din fotografiile lor de la nunta.. sper ca nu se supara nimeni pentru asta :)

Pe Lia o cunoastem de cativa ani buni, pe Stuart l-am cunoscut de Revelion, insa putinul timp pe care l-am petrecut impreuna a fost de ajuns sa ne dam seama ca e simply the best for Lia. Nu stiam ca relatia lor se va derula asa de repede, si totusi in aprilie cei doi s-au logodit. Evident ca pentru toti a fost o bucurie enorma cand au anuntat marele eveniment:nunta. Bucuria a fost si mai mare cand cei doi s-au gandit la noi pentru a surprinde in fotografii emotia si fericirea unica acestui moment atat de special. Invitatii au dansat, au ras, au cantat, si au petrecut clipe fantasctice.

Asa ca, cu toate cele de mai sus spuse, insa nu fara a mai mentiona inca o data ca, Lia, ai fost o mireasa superba iar mirele tau simply gorgeous, va multumim inca o data ca ati ales sa colaborati cu noi pentru evenimentul deosebit.

Acestea fiind spuse, va prezentam mai jos cate putin din fiecare moment al nuntii……enjoy it!!! (Ioana..)

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu