Mihaela & Costel preview- in curand pe blog..!

Seara, dupa nunta, prietenii apropiati ai celor doi le-au pegatit o surpriza super tare…faclii aprinse, masini cu proiectoare si muzica pentru ca cei doi sa mai aiba parte de inca un moment superb in ziua nuntii lor. Asa a si fost… Dupa cum am promis atunci seara celor din “celula 7” ..:)…. iata un mic preview cu cateva fotografii de la sedinta foto a celor doi… Restul fotografiilor de nunta in curand..:) Stati aproape!! :)       (Ioana)


Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 8 Comments

  1. multumim ioana pt poze :D…si sunt superbe :D… si mersi k ati venit cu noi..chiar dak ati pierdut meciul :D..

  2. Hehe….cu tot dragul..si vreau sa iti spun ca nu am pierdut meciul..deci am ajuns la a doua repriza de la inceput..+prelungirile…a fost perfect..si faptul ca a castigat si Spania…:) ce sa mai zic..o zi perfecta!! :) (Ionut)

  3. Cristina..multumim pentru toate aprecierile!! si tin sa zic ca celula 7 ..”rocks”….!!!!ati facut asa treaba buna!!!!sunteti toti niste romantici…:)))….sper sa mai avem ocazia sa ne mai intalnim…!!te pup!!!

  4. super:D bravo Ionut si Ioana;) abea astept sa vad si celelalte poze… sa faceti treaba tot mai buna in continuare :)

  5. Multumim Cristi, bafta multa si tie,,,sa te intorci din tarile calde..:) si sa faci treaba aici in Ro…;)

  6. f fain…abia astept si restul…se pare ca s`o meritat sa ne rupem toti picioarele pe`acolo, plus luptele cu tzantarii…oricum..treaba faina ! :D

  7. Multumim!!oo…da ..luptele cu tzantarii..si acu ma mai mananca pielea…:)))…dar a meritat!! si nu o sa ma opresc vreodada sa spun ca ati facut o treaba super..si sunteti niste meseriasi!!!miha si costel sunt binecuvantati sa va aibe prieteni..si viceversa!!:))) v-am pupat “celula 7″…si pe cei din “viata noua”…

  8. Multumim pentru preview! Asteptam cu nerabdare si “view”-ul :) Ne-am simtit asa de binecuvantati sa va avem alaturi, pe voi toti. Multumim pentru dragostea cu care ne-ati inconjurat!

Leave a Reply

Close Menu