default logo

Fotografii nunta Costel si Mihaela, 11 Iulie 2010

Nunta celor doi fost pana in cel mai mic detaliu povestea lor de dragoste, tema aleasa fiind de mire si mireasa. Au ales sa isi promita iubire si pretuire eterna in natura, in Santurile Cetatii, parte din Traseul celor trei fortificatii din Cetatea Alba Iulia, in fata unui nuc impunator, pe tulpina caruia era scris mesajul “o dorinta implinita este un pom de viata”. Mihaela a fost condusa la altar de tatal ei trecand pe un  pod mare de lemn de unde se  putea zari acel nuc batran, un leagan alb impodobit cu iedera si flori albe, scaune pregatite pentru invitati si atmosfera de sarbatoare. Cvartet, prieteni, familie si toti cei care au trecut intamplator sau nu pe acolo, au fost  parte a bucuriei lor. Cum spuneam mai sus, mirele si mireasa s-au regasit in tot ceea ce a existat la nunta (desigur ma refer la tema nuntii:P),incepand cu invitatia nuntii,  marturii , cercei in forma de mire si mireasa, carnetel de nunta, cutia de cadouri si chiar si prajiturele. Si ceva foarte haios….un panou decupat unde invitatii s-au putut poza in iposataza de mire si mireasa:))). Prietenii apropiati le-au pregatit cateva surprize printre care un cantec compus de unul din baieti, si un teatru de papusi, ambele descriau intr-un mod comic, dar romantic, povestea lor de dragoste.  Versurile cantecului le puteti citi la final. Costel si Miha si-au surprins parintii prin numeroasele surprize care le-au pregatit pentru ei. Ce mai… :) multi prieteni, multe jocuri,  desigur sa nu uitam de  Celula 7… aaaa..nu stiti de celula 7? Este o trupa de tineri din care face parte Costel, acum si Mihaela, si care, dupa nunta, le-au pregatit celor doi ceva frumos… va las sa va dati seama din fotografii. Pe final, vrem sa va multumim Miha si Costel, ca ne-ati facut parte a nuntii voastre, si ca prin fotografiile voastre de nunta am putut sa spunem mai departe poveste voastra de dragoste in imagini, amintiri care nu se sterg niciodata. Cu multe imbratisari si drag, mai mult decat fotografi de nunta,  prietenii vostri, Ioana & Ionut.


Comments

 1. Mihaela&Costel

  Decat sa incerc sa numar bucuriile, clipele de incantare pe care le-am trait, mai bine numar stelele de pe cer sau firele de nisip din desert. :) Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi mai ales cu inima, si prietenia voastra, ca o imbratisare, este o binecuvantare pe aceasta lume!
  Va dorim…
  … noi competente, noi perspective, noi experiente
  … bucuria de a fi mereu surprinsi de propriile aptitudini
  … fericirea de a fi apreciati de un expert din domeniul in care lucrati
  … fericirea de a face ceea ce va pricepeti cel mai bine!

 2. Ioana Chira

  Wow….la un asa comentariu e greu sa mai gasesti cuvinte potrivite..:) Va multumim din suflet si noi dragilor, ne vedem curand..! Va pupam!

 3. Cristian Sfara

  Felicitari pentru fotografii, apreciez stilul vostru, apreciez ca lucrati in echipa. GBU

 4. Ionut Chira

  Multumim pentru aprecieri Cristian!

 5. Alin Nistor

  Frumosi miri, frumoase fotografii…

 6. Nik&Lore

  dragilor vad ca faceti treaba tot mai buna…lumea va apreciaza si va iubeste (ca si noi de altfel) ca sunteti alaturi de ei cu sufletul nu numai ca simpli fotografi…asta e cea mai mare reusita a voastra! Tineti-o tot asa!

 7. Ionut Chira

  Multumim Nick si Lore pentru cuvintele frumoase!

Leave a Reply

*

captcha *