Fotografii nunta Gabi si Moni, 29 August 2010

Vreau sa incep prin a va spune ce “tzeapa” mi-a tras Gabi recent…:) Cei doi locuiesc in Spania asa ca pana o sa fie gata albumul lor de nunta le-am trimis fotografiile incarcate pe un server la o rezolutie mai mica ca sa le poata vedea. Raspunsul pe care l-am primit a doua zi de la ei ne-a lasat cu gura cascata- pozele nu erau ceea ce  vroiau ei, se asteptau la altceva din partea noastra. Wow.,..nu ne venea sa credem nici mie nici Ioanei, fiind prima situatie de genul acesta de cand facem fotografie de nunta… I-am scris lui Gabi ca nu inteleg ce anume nu ii place si sa imi dea ceva detalii si raspunsul lui veni foarte rapid, si anume ca totul   “era solo una broma,un poco salada…!!!!!” :))  de fapt fotografiile sunt cu adevarat deosebite si chiar nu se asteptau sa arate atat de minunat. Ne-am linistit total atunci..:) Si pentru ca suntem in zona tzepelor  trebui sa amintesc momentul in care a intrat tortul mirilor la restaurant, sa vedeti fetele celor doi nestiind ce se intampla deoarece ei comandasera cu totul alt tort. Tortul de fapt era “fals” pregatit cu atentie de prietenele bune ale lui Moni. Super tare!:) Aaa…am sarit repede la final, nu pot insa sa nu amintesc momentul in care Gabi si-a dat seama ca nu isi gaseste butonii pentru camasa asa ca fain frumos inainte de a ajunge la Moni ne-am oprit pentru shopping in Mall:) Ploaia ne-a incurcat iarasi, si chiar dupa ce am terminat sedinta foto a iesit soarele, insa ne-am bucurat impreuna cu cei doi deoarece ceremonia religioasa trebuia sa aiba loc in aer liber, asa ca totul a fost excelent. Ne-am bucurat sa fim impreuna cu cei doi miri si sa traim alaturi de ei emotiile si momentele minunate din acea zi!


Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 2 Comments

  1. Ca sa fiti siguri ca ne-a placut,cand avem sa ajungem in Romania vrem sa ne apuntam la o sedinta foto…dar vrem aceleasi fotos rupte din basme…din alta lume cea a fictiunii…Felicitari din partea unui fotograf spaniol,care stiti ce mi-a spus… Oye que pasada!! Felicita al fotógrafo!! sacar guapa a tu mujer es fácil, pero sacarte guapo a ti es un MILAGRO!! en serio, me gustan un montón!!…MONY&GABY

  2. hehe…suntem siguri ca v-au placut,,si cu tot dragul va asteptam oricand pentru o noua sedinta foto!!! Tare si faza cu fotograful spaniol..:)) Va pupam!!

Leave a Reply

Close Menu