Fotografii nunta Roxana si Ionut, 10.10.10 Aiud

10.10.10- Noi am primit multe solicitari ca fotografi de nunta pentru aceasta data, insa cei pentru care ne-am dedicat in acea zi au fost Roxana si Ionut care ne-au cautat inca de anul trecut, cred ca stiau si ei ca data aceasta din calendar are semnificatie pentru multi asa ca au fost rapizi… si, bine au facut!:) Desi de dimineata a fost destul de rece (eu, Ionut m-am ales dupa nunta cu o raceala zdravana) , ziua a decurs minunat. A fost o placere pentru noi sa fim alaturi de cei doi , de familie si prietenii lor. Am avut putin timp pentru sedinta foto in ziua nuntii, asta deoarece aveam deja planificat o sedinta foto dupa nunta cu cei doi (fotografiile acelea le veti vedea in curand pe blog), dar am avut din plin ce sa fotografiem de-a lungul zilei. La restaurant distractia a fost maxima, invitatii s-au simtit excelent in compania lui Dj. Spexi (sper sa fi scris bine:)) Ca sa nu mai lungim vorba, iata cateva din fotografiile de la nunta!:)

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 6 Comments

  1. Si noi ne bucuram ca am fost rapizi ;) Pozele sunt deosebite la fel ca si fotografii :). Va multumim!

  2. oare vad bine? fata care machiaza mireasa e ami (ex capusan), actual cristea? n-am stiut! super talentata, din toate punctele de vedere!
    iar de voi, nici nu mai vorbim, ca se stie… :D

  3. Da Ami Capusan s-a ocupat de machiaj- coafura…si se vede din fotografii ca a facut o treaba excelenta..;)

  4. Fotografi profesionisti , machiaj profesionist rezultatul ? poze super profesioniste :D si se vede asta, nu?

    Multumim :)

  5. Foarte frumoase pozele! Soarele Dreptatii sa va lumineze calea in viata si sa va faca mostenitori ai Imparatiei Sale, unde nu este durere, nici suspin, ci viata fara de sfarsit.

  6. Multumim pentru urari, Ioana. Sa dea Dumnezeu sa se implineasca cuvintele tale. :)

Leave a Reply

Close Menu