Fotografii nunta Caracal- Denisa+Tavi, 4 iunie 2011

Cu Denisa si Tavi am stabilit lucrurile in vederea acestei colaborari prin email/telefon. Doar vineri seara, inainte de nunta ne-am cunoscut personal, asta dupa o zi(de fapt o saptamana) in care rabdarea ne-a fost pusa la incercare de service-ul auto de la reprezentanta VW din Alba Iulia, nu dam nume..si nici nu punem etichete, doar ca vom incerca pe viitor sa nu mai avem de a face cu ei..:) Totusi, intr-un final ne-am recuperat masina si am reusit sa plecam la drum, in intarziere ce-i drept, dar am ajuns spre seara cu bine. Ne-am bucurat mult cand am intalnit o familie frumoasa si doi viitori miri super tari. Ne-a placut mult de tot nunta celor doi- pregatirile, sesiunea foto, petrecerea, cateva obiceiuri specifice zonei si necunoscute noua; a fost o zi reusita si speram sa ne mai intalnim si cu alte ocazii. Va pupam cu drag pe toti cei pe care v-am cunoscut in acea zi speciala! :)

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 13 Comments

 1. I am loving the dress!!!!!!!! awesome dress!!!! and great photos…Congrats 2 the new married couple!:)

 2. Salut, faine poze imi plac prelcurarile lor…cel mai mult imi place ultima poza :)

 3. Buna. Superbe fotografii , Denisa si Tavi sunteti niste frumosi. Bravooooooooo!!!!!!!

 4. Se vede ca nu am asteptat degeaba pana acum ca sa vedem pozele!!!!!!!Eu o tot bateam pe Mirela la cap, ca sa imi spuna cand vedem poze cu voi….unice poze>>>> Super tareeeeee…………

 5. multumimmmm foarte mult pentru aprecieri…si multumim Ionut si Ioana, sunteti minunati, ne bucaram din suflet ca v-am cunoscut si multumim ca datorita voua pastram amintiri asa frumoase:)
  :*

 6. Cand credeam ca le-am vazut pe toate de la voi ne surprindeti cu alte si alte fotografii superbe, idei aveti inca o gramada…felicitari si mirilor si fotografilor!

 7. Absolut superbe pozele,o nunta foarte reusita,cu stil!

 8. Sunt superbi mirii! Iar de ea nu mai spun, este frumoasa foc. Rochia de mireasa simpla si frumoasa de asemenea. De unde a luat-o? Imi place modelul enorm

 9. multumim:) rochita e natalia vasiliev…

 10. Este superba!! Si voi, casa de piatra va urez si toate cele bune. Va potrivit de minune!

 11. multumim frumos:). la fel si dvs!:)

 12. Felicitari pentru poze, dar felicitari si mirilor pentru bunul gust pe care l-au avut. O nunta foarte frumoasa si mirii superbi, se potrivesc intr-adevar. Profil de fb au? As dorii sa vad mai multe poze:)
  Casa de piatra si toate cele bune!

 13. Fotografii excelente, felicitari pentru poze!

Leave a Reply

Close Menu