default logo

Fotografii nunta Caracal- Denisa+Tavi, 4 iunie 2011

Cu Denisa si Tavi am stabilit lucrurile in vederea acestei colaborari prin email/telefon. Doar vineri seara, inainte de nunta ne-am cunoscut personal, asta dupa o zi(de fapt o saptamana) in care rabdarea ne-a fost pusa la incercare de service-ul auto de la reprezentanta VW din Alba Iulia, nu dam nume..si nici nu punem etichete, doar ca vom incerca pe viitor sa nu mai avem de a face cu ei..:) Totusi, intr-un final ne-am recuperat masina si am reusit sa plecam la drum, in intarziere ce-i drept, dar am ajuns spre seara cu bine. Ne-am bucurat mult cand am intalnit o familie frumoasa si doi viitori miri super tari. Ne-a placut mult de tot nunta celor doi- pregatirile, sesiunea foto, petrecerea, cateva obiceiuri specifice zonei si necunoscute noua; a fost o zi reusita si speram sa ne mai intalnim si cu alte ocazii. Va pupam cu drag pe toti cei pe care v-am cunoscut in acea zi speciala! :)

 

 

 

Comments

 1. Cata

  I am loving the dress!!!!!!!! awesome dress!!!! and great photos…Congrats 2 the new married couple!:)

 2. Cristian Sfara

  Salut, faine poze imi plac prelcurarile lor…cel mai mult imi place ultima poza :)

 3. Luci

  Buna. Superbe fotografii , Denisa si Tavi sunteti niste frumosi. Bravooooooooo!!!!!!!

 4. Luci Nicola

  Se vede ca nu am asteptat degeaba pana acum ca sa vedem pozele!!!!!!!Eu o tot bateam pe Mirela la cap, ca sa imi spuna cand vedem poze cu voi….unice poze>>>> Super tareeeeee…………

 5. denisa

  multumimmmm foarte mult pentru aprecieri…si multumim Ionut si Ioana, sunteti minunati, ne bucaram din suflet ca v-am cunoscut si multumim ca datorita voua pastram amintiri asa frumoase:)
  :*

 6. Nik&Lore

  Cand credeam ca le-am vazut pe toate de la voi ne surprindeti cu alte si alte fotografii superbe, idei aveti inca o gramada…felicitari si mirilor si fotografilor!

 7. Catalina L.

  Absolut superbe pozele,o nunta foarte reusita,cu stil!

 8. natalia cristina

  Sunt superbi mirii! Iar de ea nu mai spun, este frumoasa foc. Rochia de mireasa simpla si frumoasa de asemenea. De unde a luat-o? Imi place modelul enorm

 9. denisa

  multumim:) rochita e natalia vasiliev…

 10. natalia cristina

  Este superba!! Si voi, casa de piatra va urez si toate cele bune. Va potrivit de minune!

 11. denisa

  multumim frumos:). la fel si dvs!:)

 12. Alexandra

  Felicitari pentru poze, dar felicitari si mirilor pentru bunul gust pe care l-au avut. O nunta foarte frumoasa si mirii superbi, se potrivesc intr-adevar. Profil de fb au? As dorii sa vad mai multe poze:)
  Casa de piatra si toate cele bune!

 13. Vali Nex

  Fotografii excelente, felicitari pentru poze!

Leave a Reply

*

captcha *