default logo

Fotografii nunta Radu si Flori, 12 iunie 2011

Radu si Flori- un print si o printesa…aceasta a fost tema nuntii lor, si au reusit foarte bine sa creeze pe parcursul zilei de 12 iunie o adevarata poveste alaturi de familie si invitatii lor.
De la rochia de mireasa la pantofi, de la costumul de mire la cravata (super originala), de la detalii, flori si aranjamente, copii, familie si prieteni care le-au pregatit multe surprize, toate au facut din acea zi una deosebita care va ramane in amintirea multora. Ne-am bucurat mult sa fim alaturi de ei si cuvintele pe care le mai avem pentru cei doi si ceilalti sunt…fotografiile.
Sa nu uitam… urmeaza sesiunea foto de dupa nunta, asa ca va asteptam sa mai vizitati site-ul nostru ;)

Comments

 1. Nik&Lore

  Foarte frumos…fara cuvinte felicitari “printilor” si fotografilor!
  Nik,Lore& Amalia

 2. cristian

  Buna treaba echipa;)

 3. Florin

  Mmmmmda

  Revad acest album, cred ca a patra oara.
  Lucrurile frumoase devin si mai frumoase cand ai langa tine o echipa de fotografi profesionisti. Felicitari echipei foto.

  Mirilor “Casa de piatra!”

 4. admin

  Multumim tuturor de aprecieri!!
  Florin, oare nu ne “intersectam” anul acesta deloc..? Spor la treaba!! ;)

 5. vasilica

  Foarte frumoase poze dar nu ar fi iesit asa daca protagonistii nu ar fi fost atat de frumosi si de vaseli … asa sa fiti toata viata de acum inainte… altceva ce sa va urez …numai bucurii si veselie…

 6. Ioana Chira

  E adevarat ca fara ei (Flori si Radu) …nu ar mai fi existat poveste, si fara poveste noi nu am mai fi fotografiat nunta lor! Multumim de incurajari!

Leave a Reply

*

captcha *