Fotografii de nunta Kytty si Dan

Kytty si Dan au o poveste foarte frumoasa de dragoste, si atunci cand a venit vorba de nunta lor amandoi au dorit ca dragostea lor, pasiunile lor, imaginatia lor sa fie la cote maxime. Este una dintre cele mai romantice nunti, una dintre cele mai creative si una in care familia s-a implicat foarte mult aducand un plus de dulce la ziua nuntii. Si spun de dulce deoarce Alisa, sora miresicei noastre, a pregatit multe surprize dulci, cupcakes decorate in zeci si zeci de culori, cu zeci de arome imbietoare, prajiturele de toate soiurile, si pentru toti cei invitati o limonada perfecta pentru o zi de august. Si nu numai Alisa e de laudat ci si Ela care a muncit alaturi de Kytty la multitudinea de flori perfect aranjate, si Andreea care este extrem de talentata la make-up si a fost staplul de spijin al emotiilor pentru Kytty in dimineata nuntii. Si credeti ca asta este tot?? Va inselati…:)) Daca aruncati un ochi pe fotografiile de nunta de mai jos veti observa multe multe accesorii, multe decoratiuni de nunta albe din fier forjat patinate, toate facute parca pe comanda pentru nunta de basm a celor doi…DA, au fost facute pe comanda de mirele nostru Dan, toate suporturile de flori, bicicletele micute, colivia, borcanelele pentru limonda, totul a fost lucrat manual si special de Dan impreuna cu tatal lui cu mare mare pasiune pentru nunta lor. Si cu siguranta veti observa tenta vintage a tuturor accesoriilor, aflati ca totul a fost handmade by Kytty si Dan. Stiu ca ar trebui sa inchei ca sa puteti vedea si fotografiile, dar sunt asa multe de spus…Aaaa, pe Kytty o cunosc inca din scoala generala, insa oarecum relatia s-a pierdut de-a lungul anilor, insa prietenul nostru FACEBOOK:) a facut ca sa ne reintalnim si eu sa fiu martora la cererea ei in casatorie. Stiind-o pe Kytty si cunoscand abilitatile ei artistice stiam ca nunta ei va fi de vis, asa ca imediat in inima mea s-a nascut dorinta sa fiu fotograful nuntii lor…si am fost !!:)))Cea mai mare bucurie a fost cand ne-au contactat, ne-am intalnit si am stat ore in sir la povesti imaginandu-ne splendida zi de 27 august. Am avut parte de o experienta extraordinara, oamenii acestia s-au daruit pentru ca totul sa fie perfect, multumim ca sunteti prietenii nostrii, pretuim foarte mult relatia aceasta. Va pupam si va imbratisam, ne vedem la Timisoara:)), si ….nu stitati, voi cei care cititi, ca Ionut a fost Nasu Mare(asta din lipsa de persoane cu buletin in buzunar)??? Uitati-va daca nu credeti…..:)))
Feel free to comment si daca planuiti ca nunta voastra sa fie romantica si creativa, apelati la Dan si Kytty pentru aranjamente si detalii, all custom made:).


Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 4 Comments

  1. Cat ma bucur sa vad minunatiile de poze si pe site! Kytty si Dan ma bucur nespus de mult pentru ca am avut ocazia sa va impartasesc fericirea din ziua nuntii, iar fotografilor felicitari pentru treaba excelenta!

  2. DRAGIIII NOSTRIIII!!!!!!! Cat ne bucuram sa vedem pozele si pe site!!!!! nici nu mai vorbim de descrierea facuta, ioana >:D:D<

  3. >:D:D<

  4. Multumim de aprecieri Marga si Kytty!! Va pupam!

Leave a Reply

Close Menu