Fotografii nunta Alina si Sami

Sami si Alina sunt doua dintre cele mai vesele, dragalase si uimitor de prietenoase persoane pe care le cunoastem. Ne stim de ceva timp, am fost la cateva nunti impreuna anul acesta si situatia face ca de cateva luni Alina sa fie colega cu mine(Ioana) la jobul din timpul saptamanii….bla bla fonduri europene si alte cele de care o sa va vorbesc alta data. Avand deosebita onoare sa fiu aproape de Alina pe parcursul planificarii nuntii si povestind in detaliu toate momentele nuntii, am fost mai mult decat sigura ca nunta lor va reflecta personalitatea lor, va reflecta bucuria lor si mai mult decat atat, stiam ca va fi DISTRACTIE garantata! Au avut dominisori si domnisoare, cei mai cei, care s-au implicat foarte mult pentru ca nunta lor sa fie deosebita.
Despre sedinta foto pot spune doar ca ni se confirma inca o data ca relatia fotograf-client, fotograf –mire/ mireasa, este foarte foarte importanta. Am comunicat foarte deschis, ei au fost foarte naturali si totul a iesit exceptional, dovada fotografiile de mai jos.
Alina si Samy va apreciez foarte mult pentru prietenia voastra, Alina multumesc pentru ascultarea devotata si calmul pe care il oferi, multumim pentru ca ne-ati facut parte la bucuria voastra. Si este asa de minunat sa va vad in fiecare zi…va pupam si va imbratisam!!
PS. S-ar putea sa nominalizam buchetul Alinei, buchetul cel mai colorat si vesel de anul acesta!

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 2 Comments

  1. Felicitari fotografilor si mirilor! Foarte frumoase pozele…fara cuvinte!
    Va pupam Ioana si Ionut!

    M&M

  2. Multumim Madalina!!! :)

Leave a Reply

Close Menu