OANA & CATALIN- fotografii nunta Saliste, Sibiel- Domeniul Orlandea

Fotograf nunta Sibiu- Saliste, Sibiel- Domeniul Orlandea.

Nunta trebuie sa fie o celebrare a dragostei, o sarbatoare a familiei. Nu zeci de traditii pe care nu le cunosti, nu zeci de limite si zeci de pareri pe care nu le impartasesti, nu multe chestii care se fac doar pentru ca asa face toata lumea.:) La nunta ta trebuie sa fii tu si sotul tau. Si cei pe care ii pretuiesti fara limite. Da, azi vrem sa va aratam o nunta cum ne-am dori multe sa fie in Romania, si cu prietenia si acordul lor, a lui Oana si Catalin, vrem sa va povestim putin despre o zi de februarie. O zi pe care noi cu siguranta o vom tine minte si pe care speram ca am reusit sa o redam fidel in imagini puternice si aminitiri trainice si pentru ei. Cand Oana ne-a scris si mai apoi am auzit-o la telefon, o voce putin ragusita dar blanda, am zis ca definitiv trebuie sa o cunoastem. Dupa cateva detalii si o intalnire la un fresh am stiut clar ca ceea ce vom fotografia va fi de povestit si de dat exemplu.

Ziua incepe cu o ninsoare abundenta, in tinuturile Saliste-Sibiel, Marginimea Sibiului, cu Rommel (il vedeti mai tarziu) care ne intampina la poarta si se face stapan pe masina noastra(stiti voi cum fac cateii), cu o cafea buna pe care Catalin ne-o ofera, cu un mic dejun impreuna cu Rommel (iubaret rau), cu familia cu care gasim foarte multe de povestit, cu Oana care apare intr-o rochita superba, alba cu libelule brodate, care o reprezinta in totalitate. Facem fotografii cu toata lumea, vreo 6-8 oameni dragi inimii, iesim pe terasa fotografiem peisajul superb, ne urcam in masini mergem la Primaria Saliste. Cand ajungem mai sunt vreo 10 oameni care impart imbratisari si zambete tuturor. Fotografiem numai emotie, zambete, bucurie, se vede real pe chipul tuturor ca ziua asta e o celebrare, o emotie pura. Apoi mergem la o biserica monument in Sibiel unde, desi e frig, parca atmosfera e mai calda decat in vara. Nenea cantor mai greseste el pe alocuri, dar ce ne pasa? Noi auzim doar chicoteli, vedem doar zambete, momente altfel. De acolo mergem la domeniul Orlandea, o pensiune cocheta cu iz sasesc, unde ne asteapta un bufet grozav, unde fiecare serveste cand vrea, ce vrea, cat vrea. Stam si noi impreuna cu familia, ne bucuram enorm si noi de bunici, de parinti, de tineri. Apoi mai facem fotografii cu cei doi la un semineu imens, la un bar cu iz cubanez, mai imbratisam 2,3 invitati, ne bataim putin, si ne luam la revedere. Totul in aproximativ 8 ore. Fara tam tam, fara stres, fara reguli. Da, doar dragoste,  emotie si bucurie.

Multumim Oana si Catalin ca ne-ati permis sa luam parte la bucuria voastra. Multumim ca ne-ati lasat sa fim creativi si fearless, ne-ati oferit toata increderea.
Desi suntem din Alba Iulia, si iubim Cetatea noastra din toata inima, se pare ca Sibiu, Saliste si parte a Sibiului isi fac tot mai mult loc in povestea noastra. Stiu ei cine….;) Va imbratisam!

01 Fotografii nunta Sibiu 02 Fotografii nunta Sibiu 03 Fotografii nunta zapada 04 Fotografii nunta Sibiu 05 Fotografii nunta Sibiu 06 Fotografii nunta Sibiu 07 Fotografii nunta Sibiu 08 Fotograf nunta Sibiu09 Fotografii nunta Saliste Sibiu 10 Fotografii nunta Saliste Sibiu 13 Fotografii nunta Sibiu 12Nunta Sibiel 14 Fotografii nunta Sibiu 15 Fotografii nunta Sibiu 16 Fotografii biserica Sibiel nunta 17 Fotografii nunta Sibiu 18 Fotografii nunta Sibiu 19 Fotografii ceremonia religioasa nunta 20 Biserica Sibiel nunta 21 Fotografii nunta Sibiu 22 Fotograf profesionist nunta Sibiu 23 Fotografii nunta zapada 24 Fotografii nunta Orlandea Sibiel 29 Fotografii nunta Sibiu 30 Fotografii nunta Sibiu 32 Fotografii nunta Sibiu 33 Fotografii nunta portret mireasa 34 Fotografii nunta Sibiu 36 Fotografii nunta portret mire 37 Fotograf nunta Sibiu JC Photography 38 Fotografii nunta Sibiu 39 Fotografii nunta Sibiu 40 Fotograf nunta Ionut si ioana Chira

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu