INSPIRING, INOVATION, SOULFUL, CREATIVE, PERFECTION- sharing the story of a beautiful box

Acestea sunt 5 cuvinte care descriu cel mai bine ceea ce am muncit in ultimul timp. De mai bine de 6 ani lucram cu pasiune pentru mirii nostri sa le oferim fotografii de nunta memorabile, pline de viata si emotie. Cu fiecare cuplu pe care il cunoastem, cu fiecare nunta pe care o fotografiem devenim mai buni, mai implicati si ne dorim sa ne atingem potentialul maxim. Intotdeauna avem de invatat, intotdeauna tindem spre perfectiune plini de creativitate si inovatie, si nu ne oprim niciodata.

Dar stiti ce? Desi facem fotografii foarte frumoase ne-am dat seama ca acestor fotografii frumoase le-ar sta bine sa fie pastrate in cutii frumoase. Si aici incepe aventura noastra. Am cautat in ultimul an, ca pe langa fotografiile lor de nunta, mirii sa primeasca de la noi o experienta completa si de durata, care poate fi pastrata si adunata de-a lungul anilor intr-un loc, intr-o cutie a lor personala. Si ne-am dorit o cutie, sau o serie de cutii, care sa pastreze toate aceste dorinte ale noastre si ale lor.

Aproape un an de zile am cautat la o multime de furnizori, am vorbit cu tamplari, am importat din America, am incercat cartoane, lemne, plasticuri, vopsele, plexi, orice credeam ca poate deveni ceea ce ne doream. Si toti ne ziceau ca e mult prea greu, ca nu, NU se poate exact ce ne dorim noi. Nu am putut sa acceptam acel nu. Si intr-un final am gasit ceva cat de cat apropiat de ce ne doream noi, si era sa ne multumim cu acea varianta. Pana cand un prieten drag noua care este meserias priceput si extrem de creativ in multe domenii, ne-a cam certat si ne-a provocat sa ne lasam pe mana lui. Dupa seri lungi de discutii in care noi spuneam ce vrem si el spunea cum se poate face, au rezultat aceste cutii pe care vi le aratam cu tot entuziasmul (cititi zambetul larg de pe buzele noastre :)) mai jos.

Sunt cutii de lux, elegante, lucrate manual, din lemn, vopsite, personalizate cu gravura, ce mai, suntem de-a dreptul extaziati! :)

Si trebuie sa ne laudam ca am pus si noi mana la treaba. Ne reprezinta in totalitate, pe noi si mirii nostri, sunt de un alb lucios ce te duce cu gandul la o cicolata alba belgiana, de o finete care mai ca te emotioneaza. Pot fi puse in biblioteca, pot fi un accesoriu de design, poate fi cutiuta amintirilor, poate fi pusa pe masuta sa fie vazuta de toti cand vin in vizita si tu sa te mandresti cu albumul de nunta.

Au fost create de si pentru JC Photography, pentru stickurile de cristal si inox unde sunt stocate fotografiile de nunta, pentru albumele de piele care ilusteaza perfect ziua nuntii, pentru printurile intr-un pass-par-tout superb. Pentru o experienta completa. Trebuie sa le vedeti live!! ;)

Nu ne-am dat batuti, nu ne-am lasat, si suntem bucurosi ca am muncit ca sa ajungem aici. Simtim din plin inspiratie cand ii vedem pe miri cum deschid cutia si gasesc albumul entuziasmati, vedem inovatia atunci cand altii ne intreaba de ea, este facuta din sufletul nostru si ne reprezinta in totalitate creativitatea, este intr-un cuvant perfecta!

Pe viitor vom prezenta tot mai multe produse JC Photography, si de ce nu, noi cutii pentru cei care se regasesc in povestea noastra?

03 USB Cristal si cutie personalizata

04 Fotografii livrate pe USB Cristal JC Photography

05 Cutii personalizate deluxe JC Photography

06 cutie personalizata album foto nunta

08 cutie personalizata usb

09 Livrare materiale foto personalizate

10 Cutie album foto JC Photography

12 Albume foto nunta cutie personalizata

13 JC Photography Cutii albume foto

14 Cutie elefganta alba albume foto

15 Album foto JC Photography

16 Cutie personalizata album foto

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu