CARMEN & CIPRIAN- Nunta Buzau Hotel MC Pietroasa

Dupa o mica pauza incercam sa revenim si muncim din greu sa va aratam toate nuntile frumoase la care am luat parte anul acesta. Ce este frumos la aceasta cariera, acest job, este faptul ca mirii ne cheama in toate partile tarii. Si drept este ca avem o tara minunata pe care insa nu o vizitam prea des. Cand Carmen si Ciprian ne-au scris sa mergem sa fotografiem nunta lor la Buzau prima data ne-am uitat pe harta sa vedem pe unde ar trebui sa mergem. Locatia aleasa e superba, in mijlocul padurii, iar drumul ca sa ajungi pana acolo de la Alba Iulia e o intreaga aventura de vreo 6 ore frumoase. Hotel Mc Pietroasa, in Poiana Pinului, loc unde Carmen si Ciprian au invitat familia si prietenii sa sarbatoreasca impreuna, s-a dovedit a fi superb si pentru fotografii de nunta, unde razele de soare printre padurea deasa ne-au permis sa ne jucam putin. Si cum sa evoluezi daca nu te joci? Asa ne dezvoltam creativ si ne bucuram ca mirii ne permit sa facem asta. Carmen si Cipri multumim ca ne-ati lasat sa va ducem prin padure, si ca ne-ati adus tocmai din Alba Iulia sa descoperim si acea parte a tarii. Multumim ca ne-ati lasat sa ne apropriem de voi si sa va cunoastem povestea.

ps. Daca vreti sa vedeti pe unde mai umblam si cum descoperim frumusetile Romaniei, puteti sa ne urmariti pe Instagram Ionut, Instagram Ioana  . De la Buzau veti gasi fotografii cu Lacul Siriu si Intorsura Buzaului.

 

02 Fotografii nunta Buzau 03 Fotografii nunta Buzau 04 Fotografii nunta MC Pietroasa Buzau 07 Fotografii nunta Buzau 08 Fotografii nunta Buzau Hotel Pietroasa 09 Fotografii nunta Buzau 10 Fotografii nunta Buzau 11 Fotografii nunta Buzau 12 Fotografii nunta Buzau 14 Fotografii nunta Buzau 15 Fotografii nunta Buzau 16 Fotografii nunta Buzau 17 Fotografii nunta Buzau 18 Fotografii nunta Buzaufotografii nunta MC Pietroasa Buzau 19 Fotografii nunta Buzau 01 Fotografii nunta Buzau Poiana Pinului 21 Fotografii nunta Buzau 22 Fotografii nunta Buzau 23 Fotografii nunta Buzau MC Pietroasa 24 Fotografii nunta Buzau 25 Fotografii nunta Buzau 26 Fotografii nunta Buzau

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu