CARMEN & RAZVAN – Fotografii nunta Conacul Heldsdorf

Atunci cand mirii te aleg fotograf de nunta pentru ca au vazut ce big magic ai facut la nunta altor prieteni, si stilul li se potriveste manusa, ce poti sa mai spui? Multumesc. Si ca stii ca alegerea te responsabilizeaza si mai mult, trebuie sa cresti, trebuie sa iti pui mintea, imaginatia, creativitatea in combinatie cu povestea lor la contributie, asa incat sa reprezinti cat mai bine ziua nuntii si aminitirile ce le vor avea.

Carmen si Razvan sunt foarte frumosi, haiosi, iar ziua nuntii lor a fost plina de momente deosebite. Incepand cu pregatirile si sesiunea foto, unde desi a fost foarte cald ne-am distrat maxim prin Brasov, pana la locatia care noua ne este tare draga Conacul Heldsdorf din Halchiu Brasov, familia si prieteni dragi care i-au inconjurat cu multa dragoste, trupa Kontraband care a facut distractie mare, totul a fost superb. Stiu sigur ca multe viitoare mirese vor observa rochita lui Carmen, foarte in tendite si foarte croita pentru personalitatea ei, deux –piece, crop top si fusta pe talie, va spun ca e de la Divine Atelier.

Dragilor, ne-a facut deosebita placere sa documentam dragostea voastra, gesturile, rasetele, emotiile, povestea voastra. Asa bucurie ca v-am cunoscut!

Mai jos o frantura, asa din perspectiva noastra, pentru toti cei dragi. Va imbratisam!

 

01-fotografii-pregatiri-mireasa-salon-portre-brasov 02-fotografii-salon-portre-brasov03-fotografii-prefgatiri-mire-costum-hugo-boss 04-fotografii-nunta-brasov 05-fotografii-nunta-brasov 06-rochia-miresei-divine-atelier 07-pregatiri-mireasa-divine-atelier 08-fotografii-nunta-brasov 09-fotografii-nunta-brasov 10-fotografii-nunta-brasov 11-fotografii-sesiune-foto-nunta-brasov 12-sesiune-foto-biserica-neagra-brasov 13-fotografii-nunta-brasov 14-fotografii-nunta-biserica-neagra-brasov 15-fotografii-nunta-brasov 16-fotografii-ceremonia-religioasa-biserica-sf-nicolae-brasov 17-fotografii-nunta-brasov 18-fotografii-nunta-brasov 19-fotografii-ceremonie-nunta-brasov 20-fotografii-nunta-brasov 21-fotografii-nunta-biserica-sf-nicolae-brasov 22-fotografii-nunta-brasov 23-fotografii-nunta-brasov 24-fotografii-nunta-brasov 25-pantofi-mireasa-betsey-johnson 26-fotografii-nunta-brasov 27-fotografii-sedinta-foto-nunta-brasov 28-fotografii-nunta-brasov 29-fotografii-nunta-brasov 30-fotografii-nunta-brasov 32-fotografii-nunta-brasov 33-fotografii-nunta-brasov 34-fotografii-nunta-brasov 35-fotografii-nunta-brasov 36-fotografii-nunta-brasov 37-fotografii-nunta-brasov 38-fotografii-nunta-brasov 39-fotografii-nunta-conacul-heldsdorf-brasov 40-sesiune-foto-conacul-heldsdorf-brasov 41-receptia-nunta-conacul-heldsdorf 42dansul-mirilor-conacul-heldsdorf-brasov 43-fotografii-nunta-brasov 44-petrecere-nunta-conacul-heldsdorf 45-fotografii-petrecere-nunta-brasov 46-fotografii-nunta-brasov 47-fotografii-nunta-brasov 48-fotografii-nunta-brasov 49-fotografii-nunta-brasov 50-fotografii-nunta-brasov 51-petrecere-nunta-brasovheldsdorf 52-fotografii-party-nunta-brasov-kontraband 53-fotografii-nunta-brasov 54-fotografii-nunta-brasov 55-fotografii-artificii-nunta-brasov-conacul-heldsdorf 56-artificii-nunta-brasov

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu