OANA & DORIN- Fotografii nunta Alba Iulia

Cata grija, cata emotie, cata iubire in privirea lui! Cata blandete in privirea ei! Exact asta am gandit (si cred ca le-am si spus colegilor) cand i-am vazut in fata altarului pe Oana si Dorin in ziua nuntii. Dorin o privea intr-un mod deosebit, iar Oana il mangaia duios. Ce frumos a fost totul! De ce am inceput totul de la biserica? Pentru ca se intampla de putine ori ca binecuvantarea finala a preotului sa fie atat de personala si cu un mesaj consistent care sa ii ajute, sa-i sfatuiasca pe miri. Si vrem sa va spunem pe scurt si voua, dar trecut mesajul prin filtrul nostru personal.
Dar in final raman acestea 3, credinta, nadejdea si dragostea, dar cea mai mare dintre ele este DRAGOSTEA. De ce? Pentru ca credinta este pentru acum, diferita de nadejde sau speranta care este pentru viitor, iar dragostea…le are pe amandoua, ba mai mult, dragostea este rabdatoare, dragostea este plina de bunatate, nu este invidioasa, dragostea nu se lauda, nu se ingamfa, nu se comporta necuviincios, nu cauta foloasele sale, nu se supara, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nedreptate, ci isi gaseste bucuria in adevar, acopera totul, crede totul, spera totul, suporta totul. Dragostea nu piere niciodată. Aceasta este privirea celor doi, si imi doresc sa o pastreze asa pentru totdeauna.

Oana si Dorin tot ce ati pregatit a fost foarte frumos, de la flori, local, muzica, rochie si toate detaliile, dar mai mult decat orice, voi ati fost…voi! Si asta se vede in fotografii! Multumim ca ne-ati dat voie sa intram in viata si in povestea voastra, sa va surprindem asa cum sunteti, frumosi si plini de emotie. Va imbratisam la randul nostru cu multa dragoste!

 

02-fotografii-nunta-alba-iulia 03-fotografii-nunta-alba-iulia 04-fotografii-nunta-alba-iulia 05-fotografii-nunta-alba-iulia 06-fotografii-nunta-alba-iulia 07-fotografii-nunta-alba-iulia 08-fotografii-nunta-alba-iulia 10-fotografii-nunta-alba-iulia 11-fotografii-nunta-alba-iulia 12-fotografii-nunta-alba-iulia 13-fotografii-nunta-alba-iulia 14-fotografii-nunta-alba-iulia 15-fotografii-nunta-alba-iulia 16-fotografii-nunta-alba-iulia 17-fotografii-nunta-alba-iulia 18-fotografii-nunta-alba-iulia 19-fotografii-nunta-alba-iulia 20-fotografii-nunta-alba-iulia 21-fotografii-nunta-alba-iulia 22-fotografii-nunta-alba-iulia 23-fotografii-nunta-alba-iulia 24-fotografii-nunta-alba-iulia 25-fotografii-nunta-alba-iulia 26-fotografii-nunta-alba-iulia 27-fotografii-nunta-alba-iulia 28-fotografii-nunta-alba-iulia 29-fotografii-nunta-alba-iulia 30-fotografii-nunta-alba-iulia 31-fotografii-nunta-alba-iulia 32-fotografii-nunta-alba-iulia 33-fotografii-nunta-alba-iulia 34-fotografii-nunta-alba-iulia 35-fotografii-nunta-alba-iulia 36-fotografii-nunta-alba-iulia 37-fotografii-nunta-alba-iulia 38-fotografii-nunta-alba-iulia 39-fotografii-nunta-alba-iulia 40-fotografii-nunta-alba-iulia

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu