ADINA & DRAGOS – Nunta Fagaras

Cand te gandesti ca trebuie sa scrii povestea mirilor tai, iar anumite aspecte iti amintesc de cum a fost pentru tine personal, ai de-a face cu o introspectie si o depanare a amintirilor cel putin interesanta. Si asta e bine. :)
Suma experientelor noastre, a alegerilor noastre si inclusiv consecintele care vin in urma alegerilor, ne fac ceea ce suntem azi. Dar, apare si destinul. Cred cu tarie ca fiecare dintre noi avem pregatit un destin, si tine de noi (de felul cum alegem) sa umblam in destinul maret sau sa trecem firav pe langa. Ei bine, desi au copilarit in aceasi zona, Fagaras, se intalnesc in urma sumei alegerilor in Germania dupa multi ani, cand realizeaza ca se potrivesc perfect unul pentru altul.
Desi au crescut, frumos, amintirile si locul unde au copilarit i-au adus inapoi, loc unde au si organizat nunta. Cununia civila in curtea bunicilor, cea religioasa la biserica din sat, si petrecerea pe malul unui lac. Iar noi ne-am simtit ca parte din marea familie. Aaa, sesiunea foto dupa nunta in muntii Fagaras, pe Transfagarasan si Balea Lac, cina la Albota, dar despre asta…va trebui sa reveniti la noi acasa, aici pe blog. Mirii stiu ei, pupe si imbratisari multe!;)

 

 

 

Fotograf nunta Fagaras

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu