ARTUR & ROXANA- Fotografii nunta Alba Iulia

Draga Roxi si Artur, dragii nostri voi toti ceilalti,

Imi vine acum sa iau un ceai, o paturica moale, o perna pufoasa si sa ma pun in fotoliul meu si as putea sa va povestesc mult, despre ei, despre noi, despre anul acesta. Un an in care am primit multe lectii, in care am luat multe decizii, un an in care am crezut ca visam cu ochii deschisi, un an in care adrenalina a explodat, un an in care timpul s-a scurtat, un an in care am mai pus o caramida la aceste relatii. Un om nu se poate bucura de ceva daca nu are cu cine sa isi imparta bucuria. Cel putin asa sunt eu. Iti trebuie mult curaj sa-ti imparti bucuria, plansul, viata, ranile, umblarea cu cineva, dar atunci cand alegi asta accepti dragostea. Da, cea care sufera totul, iarta si vindeca totul.

Are sens sa va spunem ca multe am invatat fiind prietenii vostri, multe am trait si experimentat privindu-va, mergand pas la pas cu voi in calatoria voastra. Multumim. Chiar si mersul descult pana la altarul pregatit cu mult farmec in curtea casei tale, calcand peste prejudecati si peste asa se face sau asa trebuie. Curajosilor!

Ma uit la fotografiile de nunta, ale voastre da! Si imi dau seama ca fotografiile vor sta marturie in viitor. Si asta pe noi ne face fericiti, sa putem spune povesti prin fotografii, sa putem lua parte la momente care vor fi retraite doar prin fotografii, prin albumele de nunta. Si da, ne bucuram ca voi sunteti bucurosi privind la ele.

Hai ca nu am scris prea lung, il lasam si pe toti ceilalti sa vada..da?

Here it goes!

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has One Comment

Leave a Reply