MIHAELA & IONUT- Fotografii nunta Buzau

Vi se intampla sa cunosti la prima vedere o persoana cu care sa simti ca ai multe de povestit? Si atunci cand iti spune povestea vietii lor, a relatiei, sa lacrimeze? Noua da. Singurul eveniment de anul acesta unde nu am reusit sa ne vedem inainte cu mirii, ei din Bucuresti, noi din Alba iulia, si ne-am dus la nunta tocmai la Buzau. Si trebuie sa recunoastem ca am avut emotii, nu ca nu ne-am fi potrivit, ci ca nu am putea intelege sau implini asteptarile lor. Insa nu a fost nici pe departe asa. S-a creat o conexiune atat de faina, si modul in care povestea lor a decurs ne-a dat un imblod de putere (dupa 6-7 ore de drum).

Mihaela si Ionut, despre ei este vorba azi, au avut un curaj extraordinar sa plece ca doi necunoscuti la mare si acolo sa se intample chimia. Desigur ca lucrurile au evoluat si crescut. Ionut e extrem de atent cu Mihaela, se vede pe ochii lui si gesturile o confirma, Mihaela este delicata si firava, creativa si talentata, as mai adauga curajoasa pentru ca si-a facut propriile rochite de mireasa. Da da, ea le-a gandit, le-a croit, si a adugat detalii care pentru ea spuneau povestea intregita (evident ca nu vi le spunem, va lasam sa le descoperiti in fotografiile de nunta). Iar pentru nunta lor s-au adunat cu mic cu mare intr-o padure frumoasa din Buzau, iar cununuia religioasa la un schit istoric.

Ne plac povestile oamenilor, cum au fost, cine sunt si ce vor deveni impreuna. Asta este bucuria noastra, marturie a timpului trecut, prezent si viitor, fotografiile de viata a oamenilor. Fotografie de nunta. Da, si inca dupa atatia ani ne place.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Close Menu