FLORIN & ANCA- Sesiune foto dupa nunta

Sesiune foto dupa nunta in Alba Iulia si Rapa Rosie Sebes

Fotografia de nunta este campul nostru de joaca. Natura este campul nostru de joaca. Lumina este cea care ne ghideaza. Iar oamenii pe care ii fotografiem ne incredinteaza momentele lor cele mai dragi sa le documentam astfel incat sa fie pastrate pentu totdeauna. Asta am fost creati sa facem, sa fim martori la schimbarile din vietile oamenilor si sa facem asta prin fotografii autentice care sa transmita emotie, bucurie si viata.

Ha! De data aceasta a fost mai mult, am fost the godfathers of the love story! Anca si Florin ne-au incredintat marea onoare sa fim alaturi de ei in calatoria lor ca familie. Si cum stim foarte bine sa facem fotografii, dupa nunta care a avut loc in noiembrie, i-am luat si i-am dus la padure, intre salcamii infloriti si apoi la Rapa Rosie in Sebes.

Am planificat atent astfel incat apusul de soare sa ne prinda acolo sus ca sa ne bucuram si de natura, si de ultima raza de soare si de cadre epice. Si am reusit. Perspectiva pe care o primesti cand esti acolo sus e foarte diferita de cea pe care o ai cand esti in vale. Cand esti jos te uiti la acea structura impozanta si rosiatica, vizibila de la mare departare, si te gandesti cam prin cate o sa treci ca sa ajungi sus.

Cand ai ajuns sus nu mai esti ingradit de nici un perete care sa-ti obtureze vederea, ai o perspectiva larga asupra vaii, natura capata o alta culoare si te gandesti ca esti multumitor ca ai ajuns sus pe varf. Cam asa e si modul in care deseori privim viata. Ca sa ajungi sus in varf deseori pornesti din vale. Si pentru asta trebuie sa fim multumitori, la fel cum suntem de soarele care ne-a rasfatat la apus.

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu