MIHAELA & IONUT- Sesiune foto dupa nunta

De multe ori am alergat dimineata la rasaritul soarelui sau cand ne scoate Eric seara la apus intr-o plimbare cu bicicleta pe latura de Sud Vest a Santurilor Cetatii Alba Carolina. Sunt acolo in colt niste pini pe care i-am tot admirat pentru coroana lor majestuoasa. Am tot vrut sa ii fotografiez dar parca nu s-a creat ocazia si locul.

Anul acesta prin mai, cand toata natura prindea viata, iar pinii cresteau ca voinicii, Mihaela si Ionut au ales Alba Iulia ca loc pentru o sesiune foto dupa nunta. Iata ca s-a creat ocazia si locul, iar lumina a fost numai buna. Interesant este ca niciodata un loc nu este doar un loc, iar ceea ce ti-ai imaginat in mintea ta zile de-a randul, devine brusc altceva cand oamenii sunt acolo. Desi oamenii pe care ii vei fotografia sunt aceasi, ei nu mai sunt la fel. De aceea e interesant sa vezi cum cresc oamenii mari si sa ii regasesti la sesiuni foto dupa nunta la putin mai mult timp de la frumosul eveniment. Atunci putem vedea cum au privit ochii lor fotografiile, cum au sorbit sufletele lor momentele de atunci si cum au pastrat drag de ceea ce le-am oferit.

De aceea locul cu meu cu pini de atunci si oamenii pe care ii stiam, sunt acum altceva si altcineva. Nu doar ca stim povestea lor de la inceput, sunt parte acum si din povestea noastra. Pentru ca plimbarea noastra numita sesiune foto dupa nunta a adus, a imprimat si mai multa viata acolo. Iar prietenia care s-a legat si mai strans, e legata si de locul acela. De fapt, de Alba Iulia. Pentru ca Alba Iulia are darul acesta.

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu