default logo

CRISTINA & ADRIAN- Fotografii nunta Alba Iulia

Fotografii de nunta in Alba Iulia – Vila Elisabeta

Cum ar fi ca in ziua nuntii sa ai parte de ploaie din belsug? Pe langa asta cu o saptamana inainte de nunta la una din ultimele repetitii pentru dansul mirilor sa ai un “mic” accident la picior iar diagnosticul sa fie fractura de ligamente si sa trebuiasca operatie de urgenta.

Ei bine,  Cristina a demonstrat ca se poate si asa! Sa lasi doua carje si un carucior sa iti strice bucuria si entuziasmul unei zile la care ai visat de mult si pe care ai pregatit-o cu multa atentie si pasiune? Cam aceasta a fost atitudinea Cristinei pe parcursul nuntii iar Adrian a fost alaturi de ea. Amandoi au reusit sa transforme ceea ce parea a fi o provocare in motiv de distractie si veselie. Si asta veti vedea in fotografiile de mai jos.

Anul acesta aniversam 10 ani de cand facem fotografie de nunta, iar nunta aceasta ne da asa un avant sa continuam  sa spunem povesti de viata, sa iubim si  sa apreciem oamenii pe care ii fotografiem. Suntem mandri si bucurosi sa avem parte in viata noastra de oameni ca voi, Cristina si Adrian! ;)

 

 

BACK TO TOP

Comments

Leave a Reply

*

captcha *