ALEXANDRA & GEORGE- Fotografii nunta Martinutzi Alba

Alexandra si George si-au adunat familia imprastiata prin colturile Romaniei si a lumii, la Alba Iulia, ca  impreuna sa celebreze probabil unul din cele mai frumoase momente din viata unui om.

Domeniile Martinutzi a fost locatia perfecta pentru nunta lor si cu siguranta toti cei care au venit au savurat frumusetea naturii, a mirilor, a surprizelor si a tot ceea ce s-a pregatit cu mare drag pentru ei.

Noi  avem  oportunitatea si bucuria sa patrundem in astfel de familii care pun pe masa emotiile, dragostea, si implinirea pe care o traiesc. E imposibil sa nu gasesti inspiratie alaturi de astfel de oameni, e greu sa nu iti gasesti imaginatia in mijlocul bucuriei, pentru ca asta a fost, o bucurie enorma si o celebrare .

Iar dragostea noastra pentru fotografie se revarsa atunci cand miri si familia ne permit sa facem lucrurile asa cum credem noi pentru rezultatele cele mai bune, si speram sa se vada din cateva fotografii pe care le-am selectat mai jos. ;)

Fotografi nunta- Ionut si Ioana Chira
Ceremonia religioasa- Catedrala Reintregirii Alba Iulia
Receptia- Domeniile Martinutzi Alba
Decor, aranjamente florale- Damaris Flowers, Muzica- Dj Sega, Robert Gavrilas, Celestial Cvartet, Ansamblul Martisorul Cluj, video- Andrei Florea

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu