IULIA & TUDOR- Fotografii nunta Ramada Sibiu

Poate pentru unii toamna e un anotimp trist, insa ma gandesc ca dupa ce cad frunzele vine odihna pentru pom iar pe timpul iernii el odihneste. Dupa un timp apar insa din nou lastarii de frunze. Avem un nuc in spatele blocului cam de pe vremea cand jucam sotron, iar geamul nostru este direct spre el, si toamna de toamna il vad cum dupa mult rod incepe sa intre in odihna. Si totusi nu o face pana nu ofera o ultima bucurie, un maiestuos spectacol de culori, frunzele perfect colorate in aramiu si galben.

Imi plac castanele,frunzele, imi place toamna, imi plac nuntile de toamna. Si cand una din nuntile pe care le fotografiezi se simte ca fiind familie, incepi sa fii multumitor ca ai avut rod anul acesta si ca poti oferi zambete si bucurie prin amintirile capturate.

Iulia si Tudor s-au casatorit intr-un oras care e superb toamna, Sibiu, unde de fiecare data cand ajungem ne bucura sufletul sa fotografiem nunti acolo. O dragoste atat de sincera, o dragoste atat de emotiva ca cea a Iuliei si a lui Tudor te inspira! Ei bine, suntem la sfarsit de sezon, dar nu incheiem fara sa va aratam un penultim spectacol de emotie, culoare, momente autentice, fotografii de nunta in splendoare, totul bine condimentat pe personalitatea mirilor!

Rodul nostru din acest an sunt amintirile ce ne-au fost incredintate sa le surpindem, mirii fericiti si multumiti, si noi prieteni. Inca nu a cazut burnita si nu am intrat in odihna de iarna, mai avem putintel de aranjat, insa vrem sa va lasam sa va bucurati de acest spectacol de imagini.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu