MIHAELA & BOGDAN- Fotografii nunta Martinutzi Alba

Ultimul nostru rod pentru mirii nostri din acest an sunt amintirile si fotografiile de nunta ale Mihaelei si Bogdan.

Selectia fotografiilor de nunta care urmeaza sa ajunga pe blog nu e niciodata usoara, ne gandim cum sa spunem povestea, cum sa scriem randurile, ne atasam de fiecare moment al nuntii, insa trebuie sa martuirisim ca parcurgand fiecare moment, razele calde de toamna tarzie de la nunta lor ne-au incalzit putin in acest inceput de iarna frumos.

Privind la fotografiile acestea mi-am adus aminte de toate momentele frumoase din ziua nuntii, de zecile si sutele de zambete surprinse, de oamenii de care am inceput sa prind drag, de toate chipurile fotografiate, de ochii celor care priveau surprisi la toata bucuria si emotia transmisa. Imi dau seama ca imi va lipsi asta pana la primavara, dar macar am toate postarile pe blog si folderele cu imagini la care sa ma uit ore in sir in timp ce, subtil, am sa zambesc.

Pentru ca fotografia de nunta este mai mult decat un job, sau o relatie client-furnizor, este modul in care noi ne aducem aportul la noul legamant pe care 2 oameni il fac, este increderea reciproca pe care o construim, este zambetul pe care il poti primi intr-o zi mohorata de iarna. Este despre voi+noi.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu