SIMONA & DODO- Fotografii nunta Hotel Medieval Alba Iulia

It all starts with a dream…asa spune wallpaper-ul companiei de supermirifice agende cumparate an de an. Si azi m-a inspirat sa scriu. Cu cativa ani in urma, impreuna cu Ionut, ne gandeam cum ar fi daca? Cum ar fi daca am fotografia o nunta restransa doar mirii si parintii, cum ar fi daca am fotografia o nunta evreiasca, cum ar fi daca am fotografia o nunta in New York, cum ar fi daca am fotografia o nunta in India sau Africa?

Totul incepe cu un vis.

Anul acesta Simona si Dodo au fost ei, si prin a fi ei insisi, ne-au implinit un vis. Nu pe o plaja indepartata cum s-au gandit unii, ci chiar in cea mai mare Cetate Fortificata din Europa, adica acasa, in Alba Iulia. Deasupra Cetatii Alba Carolina, intr-un restaurant medieval, cu acces direct pe Poarta a  Treia a Cetatii, poate cel mai emblematic loc istoric al Cetatii, doar ei, cativa membrii ai familiei si noi. Nu cred ca pot explica in cuvinte ce a insemnat sa pot savura un pahar de vin impreuna cu ei, sa ascult istoria familiei si sa radem impreuna cu ei, si mai ales sa suspin adanc confirmand ce am stiut intotdeauna…da, se poate si aici!

E mult mai simplu sa fugi de visele tale, sa ignori ce este in adn-ul tau, sa dai vina pe altii, sa spui ca nu se poate, decat sa construiesti, sa infrunti greutati, sa muncesti pe termen lung, sa fii disciplinat si generos. Pentru ca visele vor exista intotdeauna iar cum alegem sa umblam in calatoria noastra, tine doar de noi. Stiu ce inseamna sa visezi, stiu perfect cum e sa ignori si sa crezi ca nu-i de tine, insa aici la JC Photography, Ionut m-a invatat ce inseamna sa construiesti. Si impreuna suntem capabili sa implinim si visele altora, aducand la viata, peste ani, amintiri din cele mai frumoase zile traite.

Data viitoare, New York sau Africa? :)

 

 

Si, daca va era dor de noi, iata cateva cadre cu noi in actiune:)

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply