SMARANDA & BOGDAN- Nunta Alba Iulia

In fiecare domeniu apare la un moment dat un fel de monotonie, ajungi uneori sa te obisnuiesti cu ceea ce faci astfel incat mergi cumva inainte asa pe modul auto. Cum sa nu te saturi de atatea nunti, aproape weekend de weekend, de unde energia de a continua si a oferi constant fotografii, si nu orice fotografii ci fotografii de calitate, fotografii de nunta care sa transmita ceva?

Oamenii. E despre oameni. Despre povestile lor, despre unicitate.

Fotografia de nunta inseamna familie, relatii, inseamna oameni cu preferinte si personalitati unice. Pentru unii nunta e prilejul in care pot trai obiceiuri si traditii mostenite de la parinti si bunici, altii prefera lucrurile simple, fara mare tamtam, dar cu multa veselie si atmosfera plina de viata.

Cum sa te saturi de fotografie si de oameni?  Oameni ca Smaranda si Bogdan, oameni cu o energie fantastica si cu o pofta de viata cum rar intalnesti.

Pentru noi e o bucurie imensa sa fim creatori de amintiri. De a lasa o mica mostenire prin albumul de nunta si imaginile care probabil vor fi vazute de copii si nepoti.

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply