Fotografii nunta Medieval Alba- SOPHIE & ALEX

Are un farmec aparte oraselul nostru, “cealalta Capitala”, capitala de suflet a Romaniei, Cetatea Alba Iulia. Oamenii, locurile si istoria acestui oras contribuie la aerul de liniste si calm pe care il ofera.

Sunt multi care viziteaza Cetatea Alba Iulia, si, desi in comparatie cu alte orase nu e foarte ofertant in ce priveste activitatile pe care le poti face aici, multi aleg sa isi petreaca weekend-urile pentru sentimentul de liniste, pentru ca exista ceva aici care te face sa uiti de agitatie si stres, si sa petreci timp cu tine insuti, timp pretios pentru interiorul tau. Nu o zicem noi (ca mandri locuitori ai acestui oras), ci prieteni si cunostiinte care au vizitat orasul.

Bine bine, si ce are asta de a face cu nuntile sau cu fotografia de nunta? Ca doar despre asta “povestim” noi aici, nu-i asa? :)

Alex are bunici undeva in zona Ardealului, dar a crescut si locuit departe de Alba Iulia. Sophie si familia, prietenii si cei apropiati locuiesc in Germania. Si-atunci cum de au ales Alba Iulia pentru acest eveniment frumos din viata lor?  Exista ceva care te atrage spre aceste locuri, mai mult decat ziduri si santuri ale Cetatii, soldati si garda medievala.

Tocmai de aceea cu mic cu mare, de aproape si de departe au putut admira locurile, au simtit impreuna emotiile transmise la ceremonie, au admirat garda medievala si s-au bucurat impreuna de toate momentele  petrecute cu aceasta ocazie speciala. Si credem noi ca fiecare a putut gusta din aroma si farmecul oraselului nostru drag in acel weekend.

Asa ca iata cateva fotografii selectate de noi. “Destination wedding” in Alba Iulia :)

La final si cateva imagini cu noi ;)

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu