Trash the dress Daniela si Razvan, Bucuresti

Nici nu stiu cum sa incep prezentarea acestei sedinte foto:) M-a sunat Daniela prin August si s-a prezentat ca fiind o fosta domnisoara de onoare de la o nunta unde noi am participat ca si fotografi. Credeam ca urmeaza sa imi ceara o oferta pentru nunta care urma sa aiba loc, cand colo Daniela a inceput sa imi spuna prin ce experienta au trecut in ziua nuntii si dupa aceea cu fotograful pe care l-au avut la nunta (unul  cu pretentii pe piata autohtona). Nu imi venea sa cred cand imi spunea cat de dezinteresat si total aiurea ii trata pe cei doi, chiar in ziua nuntii lor. Dupa nunta surpriza a fost si mai mare cand fotograful respectiv nu a vrut sa le mai raspunda la telefon, email, ca intr-un final cei doi sa fie nevoiti sa mearga la usa acestuia (in alta localitate, nu in Bucuresti) si sa il roage frumos sa le dea fotografiile de la nunta. Intr-un final, cu greu, le-au primit, needitate, pur si simplu vreo 1000 sau ceva mai multe  imagini JPEG puse pe un DVD (o parte am avut ocazia sa le vad si nu vreau sa comentez).  Ca si o paranteza, pentru viitorii miri, grija mare la targurile de nunti, la ce prezinta si ofera anumiti furnizori, incercati sa vedeti cat mai multe fotografii realizate de acel fotograf, din toate momentele nuntii, si mai mult de atat incercati sa va imprieteniti cu acei furnizori de servicii, conteaza enorm ca mirii si fotograful sa se simta in largul lor, sa fie deschisi, sa poate comunica…punct.:)  Revenind la Razvan si Dani:),  cei doi isi doreau mult o sedinta foto dupa nunta  si s-au gandit la noi.  Am incercat sa vedem cum ne sincronizam asa ca intr-o duminica din Septembrie eram impreuna cu cei doi, incepand de la pregatirile lor- coafor, machiaj etc…ca sa aiba si aceste fotografii chiar daca nu era ziua nuntii…:) Nu puteam intelege nicicum atitudinea celuilalt fotograf fata de acesti doi oameni atat de deschisi si cu dorinta mare pentru fotografii, cred ca ar fi placerea oricarui fotograf sa lucreze cu ei, va asiguram..:) Asa ca ne-am facut de cap prin Bucuresti, am avut parte de  vreme  frumoasa, miri frumosi, fotografi frumosi:)) asa ca fotografiile rezultate …va lasam pe voi sa decideti cum sunt..:)  La final, pentru prieteni si nu numai aveti si un slideshow cu mai multe fotografii de la aceasta sesiune foto. Multumim Daniela si Razvan si speram sa ne mai intalnim si cu alte ocazii!!

foto mireasa pregatiri

makeup bucuresti Alex Abagiu

Alex Abagiu makeup mireasa

fotografii cercul militar

fotografii nunta cercul militar

fotograf profesionist nunta

fotografie nunta bucuresti

sesiune foto nunta

foto nunta- Bucuresti

fotografii dupa nunta cercul militar Bucuresti

foto miri pe bicicleta

fotograf nunta- bucuresti- trash the dress

makeup bucuresti Alex Abagiu mireasa

fotografii nunta

sedinta foto- trash the dress

nunta- fotograf- bucuresti

fotograf pentru nunta

Pentru calitate maxima si full screen click pe HD sau VIMEO pentru a viziona clipul pe pagina noastra vimeo.

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

This Post Has 17 Comments

  1. Sebastian

    Ati avut noroc de niste miri desprinsi din reviste! Nu orice mireasa arata la fel de frumoasa daca o trantesti pe jos :))) sa nu se grabeasca fetele sa se aseze pe caldaram acum pt ca trebuie sa si arati si intr-un anume fel pt asta :)))
    Oricum, bravo, ati facut o treaba excelenta si cei 2 se vede ca au fost cooperanti!!

  2. admin

    Multumim pentru aprecieri Sebastian. Intradevar am avut de a face cu doi oameni deosebiti, extrem de cooperanti. Se pot face lucruri frumoase daca exista timp si oameni care stiu ce vor.

  3. Razvan & Dani

    Multumim si noi de aprecieri; a fost o distractie continua sa facem poze alaturi de Ionut si Ioana si am repeta experienta cu mare placere :))) stim ca ne pot surprinde de fiecare data cu ideile lor nastrusnice, nu trebuie decat sa te lasi pe mana lor :)

  4. Daria

    O poveste in imagini superba; normal, asemenea protagonistilor.
    Cu cat timp inainte trebuie programata o astfel de sedinta foto? Locatiile sunt bestiale, le-ati ales dinainte?

    Imi pare rau ca nu pot sa vad si poze de la nunta celor doi..

  5. admin

    @Razvan– vor mai urma si altele, nu? :)
    @ Daria, multumim de aprecieri. Pai cum scriam si in descriere, noi am facut doar fotografiile acestea- o sedinta foto dupa nunta. Noi suntem din Alba Iulia, insa cand a venit vorba de locatii am stabilit impreuna cu cei doi cam ce am vrea sa facem, insa ideile si pot spune ca si anumite locatii au venit atunci pe moment..:) Daca sunteti interesati de o asemenea sedinta foto va invitam sa ne contactati si putem discuta detalii…Multumim!

  6. Daria

    ce dragutz ca mi-ati si raspuns :) eu sunt foarte interesata de o asemenea sedinta foto, mai ramane sa imi conving si sotul care spune ca i-a ajuns sedinta foto de la nunta :) daca ne hotaram, va dau de stire. Toate cele bune!!

  7. Andrei

    am auzit de la prietenii unor prieteni de blog. oameni buni, faceti o treaba misto, promovati-va!! foarte tare TTD-ul asta, cel mai cool si sexxxy cuplu pe care l-ati pozat din cate am vazut. voi cu idei, materialul clientului de buna calitate!!! :)

  8. admin

    Multumim de vizita si de aprecieri Andrei! Te mai asteptam pe la noi pe blog..;)

  9. Razvan

    @ Ionut: vor mai urma aniversarea de 1 an + poze bebe. in ordinea in care vor surveni :)

  10. admin

    hehe…de abia asteptam!!! :)

  11. Alexandra

    Va urmaresc de foarte multa vreme. E cred ca cel mai fain set de fotografii pe care l-am vazut la voi. Ati avut parte de un cuplu extraordinar si voi ati facut o treaba minunata!!! Felicitari:)

  12. admin

    Multumim pentru aprecieri Alexandra. Asa e, am avut parte de un cuplu grozav :)
    Mult succes si voua!!

  13. Roxana

    wow! poza cu ea intinsa pe jos poate fi coperta de Vogue!!! intr-adevar cei mai frumosi pozati & your best shots are here!!! congratz!!!!

  14. Dani

    deja rosesc :) multumim pt cuvintele frumoase!

  15. Dani

    de fiecare data ma uit cu placere la pozele astea; cu siguranta cele mai reusite pe care le-am facut noi pana acum; asa ca multumim Ioana si Ionut :)

  16. u.v

    foarte tari, cu siguranta or sa zica ca astea sunt adevaratele poze de nunta!

  17. admin

    Multumim de aprecieri! ;)

Leave a Reply