Anca si Mugur povestesc despre noi ;)

 

“Cand vine vorba de nunti, nu e usor sa iei decizii, nu e usor sa iti alegi rochia sau costumul, pantofii, sala, florile, invitatiile, meniul, muzica. Totul trebuie cantarit si ras-cantarit. Orice detaliu conteaza, iar cand vine vorba despre detalii, cei mai importanti sunt cei care le pot surprinde, pastra si reda mai apoi pentru mult timp. Sunt si cei care prin talentul si indemanarea lor pot valorifica momente, imagini, gesturi, zambete sau lacrimi, culori, umbre. Sunt oameni priceputi sa faca asta, asa cum ne-am convins ca sunteti voi!

Ne-am decis usor ca va vrem la nunta noastra, pentru ca am gasit in fotografiile postate pe site-ul vostru ceea ce cautam. Am gasit calitate, claritate, am gasit ipostaze indite, am gasit simboluri, gesturi, am simtit emotii.

Cu toate ca parea destul de complicat, mai ales pentru o mireasa care vroia control deplin, cu intalniri cu furnizori, cu “probe” pentru orice, cu oameni cu care sa simta “conexiunea”…sa nu il cunosti pe fotograf decat in ziua nuntii, era aproape de neconceput. Dar o singura intalnire pe Skype a inlaturat orice dubiu, pentru ca poti simti niste oameni chiar si asa “online”, poti vedea pasiunea pentru munca lor, dar si interesul ca totul sa mearga ca pe roate.

Totul a fost impecabil. Atenti la tot ce se intampla, la detalii, la oameni, la faptul ca mireasa sta sa lesine si trebuie “mutata” sub aparatul de aer conditionat,…aproape ca nu v-am simtit prezenta si cu toate astea a-ti reusit sa fiti foarte ACOLO!

Ne-am bucurat sa vedem prin fotografiile voastre ce noi nu am vazut pe viu. Am gasit la voi disponibilitate (tur de forta in Bucuresti, la 40 de grade, de dimineata de la 8 pana la finalul nuntii, acasa la mireasa, acasa la mire, Biserica, pe bloc, in centrul vechi, in parc, oriunde, cu placere!, imaginatie (nu ne amintim sa ne fi pus sa “stam asa” sau sa “facem asa”…noi am fost doar noi, nu am regizat nimic), profesionalism (de la punctualitate, la tinuta, la rezultat mai apoi), si mai mult decat atat am gasit oameni de calitate, care ne-au fost aproape intr-un moment foarte important pentru noi.

Multa lumea ne-a intrebat de voi si laudele au fost la tot pasul. Daca ar fi sa mai avem o nunta (si trebuie sa recunoastem ca dupa ce se termina tare ti-ai mai dori sa mai urmeze una…cu aceiasi protagonisti, desigur:)) v-am alege tot pe voi, si nu am schimba nimic din derulare…a! ba da! Mireasa nu si-ar mai schimba rochia de mireasa (dar asta nu prea tine de voi)!

Va multumim pentru tot, va urmarim in continuare munca si asteptam cu drag sa ne revedem. Ne bucuram pentru mirii care va vor alege, pentru ca o imagine nu va semana cu alta, pentru ca nu veti folositi sabloane, pentru ca veti putea surprinde cu camera ceea ce merita a fi surprins, pentru lacrimi de bunici sau tati mai emotivi, pentru copii tolaniti care pe unde, pentru priviri complice sau gesturi tandre, pentru talpi incinse de asfalt sau prea mult dans, pentru pitici adormiti cu capul pe masa:)”

Anca & Mugur

 

Ne place sa stim ce spun ceilalti despre noi si munca noastra. Ne place si mai mult cand vestile circula.
Ce zici merita un share un acest articol? :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Close Menu