Despre nunta noastra la Casa Capsa- Bucuresti

La cateva saptamani dupa cererea in casatorie, planurile de nunta erau deja in toi. Spre marea mea incantare, reusiseram sa rezervam pentru ziua cea mare atat Biserica Sfantul Spiridon Nou, cat si Restaurantul Capsa, cele dintai optiuni cu care porniseram la drum, ambele propuse de mine.

Insa cum la orice nunta totul se invarte in jurul miresei, i-am lasat Doinei libertate totala in alegerea si pregatirea celorlalte detalii, ocazie cu care am realizat cu oarecare surprindere ca avem gusturi foarte asemanatoare in aceasta privinta. Prin urmare, atunci cand mi-a spus ca pentru fotografii doreste sa apeleze la o firma din Alba Iulia, mi-am imaginat ca descoperise ceva mai special. Doar stiam ca studiase site-urile a zeci de firme de profil, majoritatea din Bucuresti, orasul in care locuim.

Cu Ionut si Ioana ne-am cunoscut la receptia Hotelului Capsa intr-o frumoasa zi de mai si a fost simpatie la prima vedere. Cei doi sunt tineri si au o energie debordanta, combinata cu un autentic simt al umorului, asa incat ne-am simtit excelent in compania lor. Discutia a pornit de la programul zilelor de 3 si 4 iunie, dar n-a fost mult pana am inceput sa ne povestim intamplari diverse, ca atunci cand te reintalnesti cu niste vechi prieteni la o cafea.
In mod deosebit am apreciat preocuparea lor constanta de a cunoaste cat mai bine personalitatile si preferintele noastre, nu doar locatiile si planul evenimentului.

Ionut si Ioana ne-au fost alaturi pe tot parcursul celor doua zile si au reusit de fiecare data sa surprinda cele mai semnificative, memorabile si amuzante momente. Asteptarile au fost foarte mari, dar si rezultatele au fost la inaltime. Pe langa experienta si profesionalismul de care au dat dovada, dincolo chiar de calitatea incontestabila a aparaturii utilizate, cred ca secretul consta in faptul ca cei doi alcatuiesc la randul lor un cuplu. Sunt casatoriti si lucreaza impreuna de mai multi ani, ceea ce poate face diferenta la acest nivel. Totodata mi-a placut ca fiecare foloseste aparatul propriu, ceea ce iti permite sa rememorezi evenimentul atat din perspectiva unui barbat, cat si prin ochii unei femei.

Dar surpriza nu a fost completa pana cand nu am primit albumele de nunta, care au depasit cu mult cele mai optimiste asteptari. Multa vreme m-am uitat cu jind la cele ale parintilor mei, convins fiind ca in prezent nu se mai fabrica produse de asemenea calitate, sau cel putin nu in Romania. Din fericire se pare ca m-am inselat, iar albumele s-au dovedit cu mult superioare celor vechi, atat din punct de vedere calitativ, cat si artistic. Ambele albume au venit ambalate in cutii elegante. Cu toate ca sunt destul de grele, calitatea si grosimea copertelor si paginilor este impresionanta. Fotografiile nu mai sunt lipite de pagini ca pe vremuri, ci au fost incorporate in acestea, ceea ce sporeste considerabil durabilitatea. In plus, cele mai importante imagini ocupa cate o pagina si jumatate, iar spatiile goale sunt aproape inexistente. 

In incheiere, va multumesc inca o data pentru contributia pe care ati avut-o la nunta noastra si va doresc mult succes in continuare. Mi-as dori sa ne revedem candva, la Alba Iulia sau chiar la Bucuresti, cu ocazia altor evenimente deosebite.

Mihai & Doina

**

Fotografiile de nunta pot fi vazute aici:

Ne place sa stim ce spun ceilalti despre noi si munca noastra. Ne place si mai mult cand vestile circula.
Ce zici merita un share un acest articol? :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Close Menu