Andrada si Romi povestesc despre noi

Dupa cererea in casatorie, au urmat bineinteles, printre altele si cautarile fotografilor perfecti. Am vizualizat pe internet foarte multi fotografi din tara, i-am selectat, am taiat de pe lista,si in final am ramas la 10, si i-am aratat lui Romi lista. Eu bineinteles, aveam deja preferatii in cap, dar am zis sa il las sa vedem si pararea lui. Si ce sa vezi? Avem gusturi la fel :)) Inca de la prima poza a celor de la JC Photograpy a spus ca voi sunteti alesii. Am inceput sa ne uitam pe blogul lor, am studiat fiecare poza, fiecare detaliu, fiecare emotie surprinsa si nu ne mai saturam privind pozele, deja ne imaginam si momentul nostru.

Inainte de marele eveniment, ne-am intalnit cu Ioana si cu Ionut, care s-au dovedit a fi si ei o familie, o familie frumoasa si mereu vesela. Am reusit sa ne cunoastem reciproc,astfel incat sa ne putem deschide fata de ei, sa fim noi insine ca apoi sa ne devina tare dragi. Noi le-am spus pas cu pas ce ne dorim, iar ei au redat asta prin ce stiu ei sa faca mai bine, prin minunatele fotografii. In ciuda faptului ca am avut o nunta mare, de aproximativ 500 de persoane, ei au reusit sa imortalizeze cele mai importante momente, sa avem amintiri cu persoanele dragi noua.

 In ziua nuntii, Ioana a venit la mine, la mireasa acasa, iar Ionut la Romi, la mire. In ciuda emotiilor din acea zi, au reusit sa ne faca sa radem, sa fim noi asa cum suntem zi de zi. I-am simtit ca facand parte din cercul nostru de apropiati, ca niste vechi prieteni. Pot spune, ca au surprins fiecare moment, fiecare emotie, incat si acum cand ne uitam la poze, retraim acele clipe, pline de iubire si fericire.

Au fost prezenti in fiecare moment, nu au ratat nimic, iar totul a fost in maniera care ii caracterizeaza, mereu veseli.

Am avut si o sedinta foto dupa nunta, in care ne-am distrat maxim, am ras, am cantat, am fugit, am cazut… ne-am apropiat si mai mult de ei, si nu am simtit cum au trecut cele 5-6 ore. Si totul doar pentru noi, ne-am simtit cei mai frumosi, cei mai importanti, cei mai iubiti…si asta se reflecta din fotografiile noastre. Aaaa, sedinta s-a incheiat cu o poza cu noi 4, in care ni se citea fericirea si multumirea unei zile perfecte.

Dragilor, va multumim ca ati fost cu noi in cea mai importanta zi din viata noastra, va multumim pentru amintirile vii pe care le vom privi o viata intreaga, va multimim pentru profesionalismul si munca depusa, si va multumim ca sunteti in continuare prietenii nostri. Inca asteptam ciocolata aia calda :P

Andrada & Romi

**

Fotografiile de la nunta lor si sesiunea foto dupa nunta:

Ne place sa stim ce spun ceilalti despre noi si munca noastra. Ne place si mai mult cand vestile circula.
Ce zici merita un share un acest articol? :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Close Menu