Despre nunta noastra fotografiata de JC Photography

Cred ca fiecare dintre noi doreste sa aiba parte de fotografii pentru nunta sa de o inalta tinuta. Motiv pentru care am cautat sa alegem responsabil.

Am cautat raspunsurile printre cei care au trecut prin organizarea unei nunti, dar parca nu eram convinsa, asadar am cercetat singura pe internet. Am cautat un top al fotografilor pentru nunta și, astfel, am gasit topul Fearless.

M-am uitat la fiecare in parte, fara sa caut sa citesc detaliile despre fotografi. M-am oprit asupra fotografiilor realizate de Ioana și Ionut Chira. Mi-a placut instantaneu rezultatul muncii lor.  Apoi am vazut ca sunt chiar din orasul natal, Alba Iulia.

 Nefiind in tara, am rugat-o pe una dintre surorile mele sa ia legatura cu cei ce aveau sa fie fotografii nuntii nostre.  Ne-am si vazut pe FaceTime intre doua internari, caci eram de garda. Apoi au urmat si intalnirile tête-à-tête.

Am descoperit niste oameni frumosi, pasionati de ceea ce fac, care se completeaza armonios mereu. De aici, si debutul unei prietenii :)  Recunosc ca ma gandeam cum a fost la nunta noastra, caci noi am trait atat de intens acea zi, … , iar acum ca am vazut fotografiile impreuna cu sotul meu, am rememorat acele clipe unice, atat de inaltatoare.

Va multumim pentru talentul vostru de a suprinde cele mai fine detalii, cele mai frumoase emotii! Sunteti minunati! Va pupam tare, tare!

Maria & Ioan

***

Fotografiile de nunta si sesiunea foto dupa nunta pot fi vazute aici:

Ne place sa stim ce spun ceilalti despre noi si munca noastra. Ne place si mai mult cand vestile circula.
Ce zici merita un share un acest articol? :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Close Menu