Cum am ales fotografii pentru nunta si de ce recomandam JC Photography- Sandra si Radu

 

“Inca de la inceputul organizarii stiam ca fotografii vor fi unele dintre cele mai importante persoane din capitolul wedding staff. Inainte de-a lua o decizie, am analizat zeci de fotografi si stiluri pentru a ne da seama ce ne place si ce nu, pentru ca pana la urma pozele si video sunt singurele amintiri palpabile cu care ramai dupa eveniment.

Dupa multe ore de analizat, ne-am prins: ne dorim culoare, energie si ceva magie – iar asta este exact ceea ce vedeam prin fotografiile facute de JC. Erau multi fotografi de nunta pe piata al caror stil nu se potrivea cu al nostru. Pozele ba erau mai sterse, ba vintage, ba fade.

Ne-a placut mult ca Ioana si Ionut au stat de vorba cu noi (chiar si la distanta, pe Skype) si si-au notat constiincios fiecare detaliu important pentru noi. Am ras cand, 6 luni dupa discutia initiala, Ionut a aparut la o intalnire cu catastiful in care notase pas cu pas programul nuntii, preferintele noastre si multe alte detalii numai de el observate.
Pe langa pozele in sine si stilul fotografilor, pentru noi a fost important si profesionalismul lor. Am vazut fotografi care s-au prezentat la nunta in blugi si tricou – exclus pentru noi – dar echipa JC a fost foarte eleganta si profesionista, camuflandu-se aproape perfect in peisaj – doar tunurile si cascutele de SRI din ureche ii dadeau de gol.

In ziua nuntii, echipa JC Photography cu stilul lor relaxat si amuzant, ne-au facut sa ne simtim foarte confortabil si sa uitam de orice emotie sau stres. Am ras mult cu ei. Ne-am distrat de parca am fi fost prieteni de ani buni, iar asta s-a vazut si in poze care au iesit exact cum ne-am dorit. Pe langa fotografiile perfecte de la sedinta foto, avem si de la petrecere avem o gramada de instantanee, efecte speciale, pozitii si expresii care, daca le pui cap la cap, relateaza nunta perfect.

Ah si in incheiere, foarte important: am primit fotografiile de nunta extraordinar de repede, la doar doua luni dupa eveniment. Asta este alta chestie de care ne era frica – auzisem povesti “de groaza” in care oamenii au asteptat peste 6 luni ca sa primeasca pozele.
Datorita echipei JC am ramas cu multe amintiri placute, toate colorate, excat asa cum ni le doream!“

Sandra & Radu

Ne place sa stim ce spun ceilalti despre noi si munca noastra. Ne place si mai mult cand vestile circula.
Ce zici merita un share un acest articol? :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin
Close Menu