Cum a fost 2015 la JC Photography

Sfarsitul fiecarui an ii pune pe oameni sa isi faca un bilant, al realizarilor, al telurilor atinse, al amintirilor, al locurilor vizitate si asa mai departe. Pe noi sfarsitul de an ne-a prins cu aproape toata munca finalizata (ceea ce nu am mai reusit de multi ani), cu fotografiile livrate, cu albumele puse in cutiile noastre alb-lucioase frumos impachetate, cu drumuri peste drumuri la curieri sau chiar personal delivery. Dar suntem incantati, suntem fericiti. Fericiti pentru ca anul care a trecut ne-a facut sa iubim si mai mult ceea ce Dumnezeu a pus in noi, acest talent, aceasta pasiune, aceasta sarcina de a-i vedea pe oameni fericiti si de a surprinde aceasta fericire in fotografii fresh si pline de viata. Sigur ca ne da avant, sigur ca ne da o multumire extraodinara sa ne vedem mirii sau pe cei pe care ii fotografiem bucurosi si multumiti ca asteptarile lor au fost implinite. Dar mai mult suntem multumitori ca aceasta meserie, aceasta pasiune, ne da posibilitatea sa petrecem mai mult timp impreuna ca familie, mai mult timp cu Eric.

De ce vine acest blog post acum la inceput de februarie? De ce nu ati mai vazut pe site noutati? Pentru ca ianuarie a fost o luna dedicata pentru familia noastra, cu vizite la bunici, parintii care au venit pe acasa, cu mult timp petrecut cu cei dragi, cu mult somn si odihna, cu multa muzica, cu mici licariri de planuri pentru 2016.

Si cum am putea sa va spunem cum a fost 2015 pentru noi, decat prin fotografii? Ei bine iata o selectie de cateva fotografii care credem ca reprezinta pentru noi 2015, un an in care am avut parte de nunti, oameni frumosi si luminosi, si vedem prin ei un viitor frumos al nuntilor in Romania. Da, adulti independenti, care stiu ce isi doresc, care nu se sfiesc sa isi arate emotiile, care aleg intelept, care isi aduna familia si prietenii apropiati langa ei, care ne surprind prin creativitatea si originalitatea lor. Si da, care ne lasa sa ne facem de cap (expresie pur romaneasca, ardeleneasca) la nunta lor, sa surprindem miscarea, veselia, emotia, lacrimile, sentimentele, si ne dau libertatea sa documentam nunta lor asa viu si vibrant cum se desfasoara, fara posing exagerat, fara nimic fortat, pur si simplu autentic. Sunt extraordinari!

Chiar daca ne-am vazut fata in fata, sau doar printre randurile si imaginile acestui blog, vrem sa va multumim mult pentru ca ne urmariti, pentru sustinerea voastra, si promitem ca vom continua sa muncim la fel de mult, sa fim la fel de entuziasmati si bucurosi, si vom incerca sa va aratam la fel de multe lucruri interesante.  Continuam cu multe evenimente, nunti, sesiuni foto, botezuri, bebelusi mici, si un proiect nou la care muncim cu drag si spor, si care va avea o sectiune dedicata aici.

Acum va lasam cu fotografiile, si ne bucuram sa citim mesajele voastre, asa ca pentru toti un 2016 in care sa invatam ce trebuie sa invatam, sa experimentam ceea ce trebuie sa experimentam si sa iubim mult! Va pupam toti 3 :)

00 Fotografii nunta Golf Hotel Pianu 02 Fotografii ceremonia religioasa 02 Sesiune foto nunta Alba Iulia 03 Fotografii nunta Buzau 04 Fotograf nunta Bistrita 05 Fotografii nunta Sibiu 06 Fotografii nunta Bucuresti 07 Sesiune foto nunta Avrig Brukenthal 08 Fotografii pregatiri nunta 09 Pregatirile mirelui 10 fotografii de nunta in Bistrita 11 Fotograf nunta Sibiu 12 Fotografii de nunta in Alba Iulia 13 Fotografii nunta Brasov 13 Sesiune foto nunta in Alba Iulia 14 ceremonia religioasa nunta 15 Fotografii petrecere nunta Mercur Alba 15 Nunta Ramada North Bucuresti 16 Pregatiri nunta 16 Sesiune foto nunta toamna 17 Fotograf profesionist nunta JC Photography 18 Fotograf nunta Alba Iulia 19 Party nunta Intercontinental 20 Foto nunta Bucuresti 21 Pregatirile miresei 22 Fotograf nunta Buzau 23 Nunta Bistrita 24 Fotograf nunta Jc Photography 25 Fotografii nunta Rin Grand Bucuresti 26 Sesiune foto parc bucuresti 27 Cristian Gog nunta 28 Nunta Brasov 29 Iluzionism nunta 30 Nunta Bucuresti 31 ceremonia religioasa nunta Avrig 32 Buchetul miresei nunta 33 pregatiri mireasa Intercontinental 34 Sesiune foto toamna parc Bucuresti 35 Fotograf nunta JC 36 Sesiune foto Bistrita 36-Fotografii nunta Brasov 37 Pregatiri mire 38 Fotografii de nunta Intercontinental Bucuresti 39 Sedinta foto nunta Alba Iulia 40 Domeniul orlandea Sibiel 40 Nunta Ramada north petrecere 41 Portret mireasa 42 ceremonia nunta 44 restaurant Diana Bistrita nunta 46 Golf Hotel Pianu nunta 47 petrecere nunta 48 petrecere nunta 49 tortul mirilor intercontinental bucuresti 50 Fotografii de nunta JC Photography 51 Sesiune foto nunta JC Photography 52 Fotografii nunta Belvedere Brasov 53 Fotografii nunta Intercontinental Bucuresti 54 JC Photography

 

 

Ti-a placut articolul? Ai prieteni care urmeaza sa se casatoreasca? Te rugam arata-le si lor :)

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on linkedin

Leave a Reply

Close Menu